U6-miekkailijat – otetaan uusiksi sinä 10-15 -vuotias!


Sinä 10-15 -vuotias nuori, joka olet harrastanut miekkailua aikaisemmin tai haluat kokeilla toista lajia: otetaanpas UUSIKSI!

Oletko joskus aikaisemmin miekkailut lapsuudessa tai nuoruudessa, koulussa, mutta miekkailut jäivät sitten muiden tärkeämpien asioiden taakse aikapulan tai silloisen motivaation puutteen takia unholaan? Ja kuitenkin mieli tekisi vielä joskus miekkaillla ihan vain huvikseen…..Hei, nythän olisi oiva, helppo ja myös maksuton tilaisuus toteuttaa haaveesi!

Tai oletko harrastanut jotain toista urheilulajia, ja nyt haluaisit vaihteen vuoksi kokeilla jotain toista lajia? Onko miekkailu ollut joskus toiveissasi, mutta miekkailu jäi sitten muiden lajien takia kokeilematta vaikkapa aikapulan takia? Ja kuitenkin mieli tekisi vielä joskus miekkaillla ihan vain huvikseen…..Hei, nythän olisi oiva, helppo ja myös maksuton tilaisuus toteuttaa haaveesi! Oletko sinä Zorro?

U6-miekkailuryhmässä treenataan ja miekkaillaan rennossa mielessä. Saat miekkailla oman aikataulusi mukaan mahdollisimman paljon, kerrata sopivasti aikasempia miekkailuoppejasi tai sitten uutena tulokkaana opettelet nopeasti vaikka 10 minuutissa miekkailutekniikan perusteet. Tai sitten jutella miekkailukavereiden kanssa ottelujen lomassa. Tai kysyä neuvoja ja ohjeita ammattitaitoisilta valmentajiltamme ja ohjaajilta. Se mikä tuntuu sinusta hyvältä! Voit halutessasi lähteä aikaisemminkin harjoituksista pois, jos siltä tuntuu.

Voit haastaa vanhan kaverisi kamppailuun tai tutkia muiden U6-miekkailijoiden kanssa ottelutekniikkaa ja -taktiikkaa tai sitten voimme pistää porukalla pystyyn vaikka pienet kisailut!

U6-miekkailuvuoro on 9-15 -vuotiaille sunnuntaisin klo 16.00-17.30. Voit milloin vain tulla sununtaisin miekkailusalillemme, ei ennakkoilmoittautumista, ei salimaksuja eikä sinulla tarvitse olla omia miekkailuvarusteita. Riittää kun sinulla on sisäurheiluvarusteet (pitkälahkeiset verkkarihousut, sisäurheilutossut, t-paita/collari) ja olet kiinnostunut miekkailusta.

Tavoitteena on, että nautit liikuntahetkistä miekkailusalilla!

Ei siinä sen ihmeellisempää ole – tule miekkailusalillemme sunnuntaisin klo 16.00-17.30

Me hoidamme loput!


Harrastus uusiks? U6 -toiminta tarjoaa harrastuksen niille, jotka ovat syystä tai toisesta vaihtamassa vanhan harrastuksen uuteen tai aloittamassa kokonaan uuden harrastuksen. U6 -toiminnassa voit harrastaa leppoisalla otteella, harrastamisen ilosta. Tarjolla on eri toimintoja – edullisesti ellei jopa maksutta. Katso muut U6-ryhmät:  harrastushaku.fi/u6. 

Osallistuminen on maksutonta, U6-harrastamisen järjestävät Espoon Liikuntapalvelut ja Espoon Miekkailijat. Lisätietoja: Kimmo Puranen, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi, puh. 0500 416 826

Print Friendly, PDF & Email