Tukirahasto


Espoon Miekkailijat (EM) ja Espoon kaupungin Liikuntapalvelut ovat tehneet keväällä 2020 sopimuksen vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi. EM tukirahasto on Aluehallintoviraston rahoittama rahasto 7-15-vuotiaiden lasten harrastusmaksuihin päättyy helmikuussa 2022. 

Tukirahaston tavoitteena on auttaa lapsia ja nuoria, joiden huoltajilla on maksuvaikeuksia lapsen harrastuksen rahoittamisessa. Tukea voidaan myöntää EM:n miekkailukurssimaksuihin ja jäsenten sali-kausimaksuihin, joko

Avustus haetaan alla olevalla lomakkeella. Avustuksen suuruus on miekkailukurssilla 90-120€  ja jäsenen kausimaksun osalta enintään 250€ (50€/kk). 

Päätökset avustusten myöntämisestä tehdään työryhmässä, johon kuuluvat seuran toiminnanjohtaja ja kaksi erikseen tähän tehtävään valittua hallituksen jäsentä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja päätöksistä ilmoitetaan erikseen sähköpostilla hakijalle. 

Myönnetty tuki vähennetään kurssilaiselle / jäsenelle lähetetystä laskusta, sitä ei makseta erikseen.

Myönnetyistä avustuksista pidetään erillistä luottamuksellista kirjanpitoa, joka liitetään myöhemmin Espoon kaupungin Liikuntapalveluille tehtävään selvitykseen. 

Lisätietoa voi kysyä toiminnanjohtajalta, Kimmo Puraselta, kimmo.puranen@espoonmiekkaiijat.fi, puh. 0500 416 826.

HUOM: TUKIRAHASTO päättyy helmikuussa ma 28.2.2022. Hakemukset tulee toimittaa seuralle oheisella hakemuslomakkeella viimeistään ti 22.2.2022, minkä jälkeen emme käsittele hakemuksia.


TUKIRAHASTON HAKEMUSLOMAKE

Print Friendly, PDF & Email