Tapahtumamiekkailu


ykKurssi1

Haluatko kokeilla jotain aivan erilaista liikuntaa?

Elääkö työ- ja kaveriyhteisössänne pieniä Zorroja: kellä on urheilullisuutta, taistelutahtoa, salamannopeita refleksejä, nopeita hyökkäyksiä ja väistöjä, notkeaa luovuutta ja vilkasta mielikuvitusta? Kuka osaa käyttää omia vahvuuksiaan? Miekkailu sopii kaikille!

Järjestämme teille – yrityksenne tai yhteisönne jäsenille, asiakkaillenne taikka omalle kaveriporukalle – pistämättömän miekkailutapahtuman. Miekkailu voi olla myös osana TYKY-tapahtumaanne tai kokouksen virkitysohjelmana.

Miekkailuun tutustuminen pitää sisällään miekkailun yleisesittelyn, alkuverryttelyn kamppailuharjoituksineen, perustekniikan, sääntö-taktisperusteet ja luonnollisesti oikeaa miekkailua sähkövarusteissa. Voitte haastaa leikkimielisesti kaverinne otteluun. Lopuksi järjestämme virallisen sääntöjen mukaisen kilpailun, jossa ratkaistaan ryhmänne miekkailumestaruus. Parhaimmat palkitaan miekkailuaiheisilla palkinnoilla!

Varusteet:
Mukaan miekkailemaan tarvitsette ainoastaan sisäpelivarusteet (t-paita, verkkarit ja sisäpelikengät). Me järjestämme kaiken muun. Luonnollisesti voimme muokata ohjelmaa teille sopivammaksi jos aihetta ilmenee. Osanottajilta odotetaan vain urheilullisuutta ja taistelutahtoa!

Ohjelma ja sisältö:
Tarjoamme järjestettäväksi miekkailusalillamme sopimuksen mukaan 1,5 – 2 tunnin urheilullista miekkailutilaisuutta, ryhmän koko 10-20 henkilöä. Hinnat sopimuksen mukaan alkaen 300 euroa / ensimmäiset 10 henkilöä. Ohjelma voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Pyydä tarjouksemme!

Ohjelman perusrunko:
10 min avaus, lajin yleisesittely: aseet, miekkailun luonne ym
15 min miekkailun yleisliikunta (lajikohtaiset harjoitteet)
10 min miekkailun perustekniikka
10 min miekkailuvarusteet ja varusteiden laitto
25 min miekkailun miekkailun perussäännöt ja harjoitusottelut
20 min lopuksi turnaus.

Kaikille osallistujille varataan mahdollisuus osallistua aktiivisesti miekkailemaan.

Tilaisuus voidaan järjestää joissain tapauksissa myös yrityksenne tai yhteisönne tiloissa, jos tilat mahdollistavat järjestelyt. Vähimmäistila ottelualueelle on noin 15 m x 4 m.

Salin olosuhteet:
Salissamme on jatkuvasti käytettävissä 11 aluetta, sähköiset merkitsijälaitteet ja miekkailijoiden varusteet. Puku- ja suihkuhuonetilat sijaitsevat urheiluhallin yleisissä tiloissa. Myös täydelliset pyörätuolimiekkailuvarusteet löytyvät saliltamme.

Miekkailusalin sijainti:
Miekkailutapahtumat järjestetään seuramme miekkailusalilla, Tuulimäen urheiluhallin miekkailusalilla, Itätuulenkuja 9, Tapiolassa (Tuulimäen väestösuoja). Kartta: www.espoonmiekkailijat.fi/msali

Tervetuloa kokeilemaan Tapiolaan perinteikästä urheilulajia osaavien Espoon Miekkailijoiden valmentajien ja Suomen huippumiekkailijoiden turvallisessa opastuksessa!

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteys Kimmo Puraseen ja pyydä tarjouksemme miekkailuun tutustumisesta, sähköposti kimmo.puranen ( at) espoonmiekkailijat.fi, puh. 0500 416 826. Tarjousta varten ilmoita ryhmäsi arvioitu koko, toivottu aika (myös vaihtoehtoinen aika) ja lyhyt kuvaus ryhmästäsi.

 

Print Friendly, PDF & Email