SoukanVitoset


SoukanVitoset -miekkailukerho on Soukan koulun 5-luokkalaisille tarkoitettu maksuton harrastekerho kaikille miekkailusta kiinnostuneille liikkujille.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Espoon liikuntapalvelujen ja Espoon Miekkailijoiden kanssa. Toiminta sisältää vakuutuksen ja ammattitaitoisen ohjauksen. SoukanVitosissa miekkaillaan ja liikutaan kerholaisten ehdoilla, kerholaiset saavat ideoida ja ehdottaa leikkien ja pelien sisältöjä miekkailun ohella. Tärkeintä on hauska liikunta miekkailukamppailuineen kerhokavereiden kanssa!

Tule nyt mukaan harrastamaan miekkailua ja liity SoukanVitoset-miekkailijoidemme joukkoon! Miekkailemme Soukan koululla tiistaisin klo 14.45 reilun tunnin ajan. Aloitamme miekkailukerhon tiistaina 15.9.2020.

Miekkailukerhon vetäjänä vetäjänä on Espoon Miekkailijoiden päävalmentaja, olympiatason miekkailija, Kimmo Puranen, kansainvälisen miekkailuvalmentajakoulutuksen saanut diplomivalmentaja, tarvittaessa apunaan seuran muita valmentajia sekä nuorten maajoukkuetason kilpamiekkailijoita. Miekkailukerhoa ei pidetä syyslomalla vko 42 (14.10.2020) ja talvilomalla vko 8 (17.2.2020).

SoukanVitoset-miekkailija – tule mukaan joukkoomme milloin vain!

Jos etsit itsellesi uutta tai jotain omaa lajiasi kehittävää urheiluharrastusta, haluaisit haastaa kaverisi tuliseen kaksinkamppailuun tai haluaisit ihan vain kokeilla miekkailua hyvässä ja turvallisessa ympäristössä, tule miekkailemaan SoukanVitoset-ryhmäämme!

Et tarvitse muuta kuin hyväntuulisen asenteen ja sporttivaatteet (sisäpelitossut, verkkarihousut ja t-paita). Oikeat miekkailuvarusteet saat käyttöösi paikan päältä. Opetamme sinut nopeasti ja turvallisesti miekkailun saloihin. Eikä maksa mitään!

ilmoittaudu SoukanVitoset -miekkailukerhoon!

ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

PS. Tiesitkö muuten, että miekkailuottelu käydään 5 pistosta!

SOUKAN VITOSMIEKKAILIJAT SYKSY 2020 – KEVÄT 2021

  • Paikka: Soukan koulu
  • Aika: tiistaisin klo 14.45-15.45
    • syyskausi 2020 ti 8.9-8.12.2020
    • kevätkausi 2021 ti 15.1.-11.5.2021
  • SoukanVitoset -miekkailuharrastekerhon nettisivu: www.espoonmiekkailijat.fi/soukanvitoset
  • Lisätiedot: päävalmentaja Kimmo Puranen, puh. 0500 416 826, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi
  • Tule pistämättömään joukkoomme milloin vain tiistaisin!
  • Järjestää: Espoon Liikuntapalvelut ja Espoon Miekkailijat ry
Print Friendly, PDF & Email