Seuran maksut


Johtokunnan vahvistamat maksut vuonna 2018

Seuramme miekkailijat ovat kausimiekkailijoita tai harrastemiekkailijoita, jotka harjoittelevat eri aikoina, valmentautuvat eri lailla, valmennusmaksut ovat eri suuruisia, ja heillä on erilaiset tavoitteet miekkailuharrastuksensa osalta.

KAUSIMIEKKAILIJAT

1) Vuosijäsenmaksu, vuosi 2018 
vanha jäsen 70 €
jäsenliittymismaksu, uudet jäsenet 80 €
kannatusjäsenmaksu min. 200 €

Selite:
Seuraavan vuoden vuosijäsenmaksu vahvistetaan seuran sääntöjen mukaisesti syyskokouksessa. Vuosijäsenmaksu on määritelty vanhoille ja uusille jäsenille.

Kaikki seuramme vanhat jäsenet maksavat vuosijäsenmaksun, joka kohdistuu sitovasti koko kalenterivuoteen 1.1-31.12. Tämä maksu on vakio kaikille ja se maksetaan kokonaisuudessaan aina vuoden alussa.

Kevätkaudella seuraan liittyvä uusi jäsen maksaa vahvistetun jäsenliittymismaksun kokonaisuudessaan. Syyskaudella liittyvä uusi jäsen maksaa puolet jäsenliittymismaksusta.

Jos jäsen haluaa erota seurasta, on siitä tehtävä heti kirjallinen eroilmoitus  (sähköposti/kirje) seuralle. Jos vanha jäsen on antanut eroilmoituksensa viimeistään ennen kevään salikauden alkua, ei kyseisen vuoden vuosijäsenmaksua peritä. Jos jäsen eroaa seurasta esimerkiksi toukokuussa, seura ei palauta jäsenmaksua loppuvuoden osalta.

Seuramme jäsen voi olla aktiivijäsen (maksaa jäsenmaksun lisäksi salimaksun) tai passiivijäsen (maksaa vain jäsenmaksun).

2) Sali-valmennusmaksut kaudessa (kevätkausi/syyskausi)

a. Omilla miekkailuvarusteillaan miekkailevat jäsenet (miekka, hanska, körppäri, maski):
minizorrot 90 € (U7-U8), pyörätuolimiekkailijat
juniorit 120 € (U10 – U20)
aikuiset 140 €

b. Uudet jäsenet (1v) – seuran lainavarusteilla miekkailevat jäsenet:
minizorrot 100 € (U7-U8), pyörätuolimiekkailijat
juniorit 140 € (U10 – U20)
aikuiset 170 €

Selite:
Jokainen aktiivimiekkailija maksaa kausittain sali-valmennusmaksun, joka on siis voimassa kevät- tai syyslukukauden (puolet vuodesta). Tämä maksu käsittää miekkailuharjoitukset ja niihin liittyvän perusopetuksen, varusteiden käyttömahdollisuuden (varustevuokra), jäsentiedotteet, yhteystietojen tallennuksen omalle suojatulle EM-nettisivulle ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja seuran järjestämiin yhteisiin tilaisuuksiin.

Seura ylläpitää varusterekisteriä omilla ja lainavarusteilla miekkailevista jäsenistään. Seura tekee tarvittaessa tarkistuskyselyn varustetilanteesta ja mahdollisista sitoutuvista omista varustehankinnoista 1 kuukauden kuluessa salikauden alettua.

Sali-valmennusmaksu kohdistuu puoleen vuoteen (lukukauteen) ja se maksetaan sitovasti kokonaisuudessaan kausien alussa eikä sitä palauteta kesken kautta. Maksu on vakio kaikille riippumatta siitä, miekkailetko kerran kuukaudessa vai esim. kolme kertaa viikossa.

Aktiivimiekkailijan ilmoittautuminen alkavalle kaudelle tapahtuu viimeistään ensimmäisen viikon aikana kevät/syyskauden salikauden alettua. Jos miekkailija ei aio osallistua aktiivisesti miekkailuun salikaudella, on hänen tehtävä siitä ilmoitus seuralle em. määräaikaan mennessä.

3) Valmennusryhmämaksu    
A-kilparyhmä-juniorit 150 € (U14-U20 -jun)
B-kilparyhmä-juniorit 90 € (U14-U20 -jun)

U12-junioreiden valmennusryhmämaksu on A- ja B-kilparyhmässä 90 €.

Seurantaryhmän miekkailijoilla ei ole erikseen valmennusryhmämaksua.

HARRASTEMIEKKAILIJAT

Miekkailuharjoituksiin voi tulla helposti milloin vain osallistua maksamalla 10 euroa/kerta (nuoret) tai 14 euroa/kerta (aikuiset) harrastemiekkailukortilla, joka käsittää ohjaajien valvomat ja vetämät harjoituksetvarusteiden käyttöoikeudenharraste-lisenssivakuutuksen ja seuran jäsenyyden.

Harrastemiekkailun harjoitusvuorot:

  • nuoret 9-18 -vuotiaat: sunnuntaisin klo 16.00-17.30 ja maanantaisi klo 17.00-18.30
  • aikuiset: sunnuntaisin klo 18.00-19.30
  • nuoret ja aikuiset: keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 EM-toimintakalenteriin merkittyinä päivinä

Harrastemiekkailukortin hinta on 50 euroa (nuoret) tai 70 euroa (aikuiset), ja se käsittää 5 harjoituskertaa, ja korttia voi käyttää harrastemiekkailun harjoitusvuoroilla syys-/kevätlukukauden loppuun asti. Harrastemiekkailukortteja voit ostaa seurasta netistä verkkokauppamme kautta. Kun osallistut seuramme harrastemiekkailuvuorolle, seuran valmentaja kirjaa sinut harjoitukseen osallistuneeksi.

EM-verkkokauppa: www.espoonmiekkailijat.fi/em/shop/

Print Friendly, PDF & Email