Seuran maksut


Johtokunta vahvistaa vuosittain syyskokouksen yhteydessä seuran miekkailijoiden sali-valmennusmaksut. 

Seuramme miekkailijat ovat kausi- tai harrastemiekkailijoita, jotka harjoittelevat usein eri aikoina, valmentautuvat eri lailla, sali-valmennusmaksut ovat eri suuruisia, ja heillä on erilaiset tavoitteet miekkailuharrastuksensa osalta.

KAUSIMIEKKAILIJAT

1) Vuosijäsenmaksu
jäsen 70 €
kannatusjäsenmaksu min. 200 €

Seuraavan vuoden vuosijäsenmaksu vahvistetaan seuran sääntöjen mukaisesti syyskokouksessa.

Kaikki seuramme vanhat jäsenet maksavat vuosijäsenmaksun, joka kohdistuu sitovasti koko kalenterivuoteen 1.1-31.12. Tämä maksu on vakio kaikille ja se maksetaan kokonaisuudessaan aina vuoden alussa.

Kevätkaudella seuraan liittyvä uusi jäsen maksaa vahvistetun jäsenliittymismaksun kokonaisuudessaan. Syyskaudella liittyvä uusi jäsen maksaa puolet jäsenliittymismaksusta.

Jos jäsen haluaa erota seurasta, on siitä tehtävä heti kirjallinen eroilmoitus  (sähköposti/kirje) seuralle. Jos vanha jäsen on antanut eroilmoituksensa viimeistään ennen kevään salikauden alkua, ei kyseisen vuoden vuosijäsenmaksua peritä. Jos jäsen eroaa seurasta esimerkiksi toukokuussa, seura ei palauta jäsenmaksua loppuvuoden osalta.

Seuramme jäsen voi olla aktiivijäsen (maksaa jäsenmaksun lisäksi salimaksun) tai passiivijäsen (maksaa vain jäsenmaksun).

2) Sali-valmennusmaksut kaudessa (kevätkausi/syyskausi)

a. Omilla miekkailuvarusteillaan miekkailevat jäsenet (miekka, hanska, körppäri, maski):
minizorrot 90 € (U7-U9), pyörätuolimiekkailijat
juniorit 120 € (U11 – U23)
aikuiset 140 €

b. Uudet jäsenet (1v) – seuran lainavarusteilla miekkailevat jäsenet:
minizorrot 100 € (U7-U9), pyörätuolimiekkailijat
juniorit 140 € (U11 – U23)
aikuiset 170 €

Selite:
Jokainen kausimiekkailija maksaa kausittain sali-valmennusmaksun, joka on siis voimassa kevät- tai syyslukukauden (puolet vuodesta). Tämä maksu käsittää miekkailuharjoitukset ja niihin liittyvän perusopetuksen, varusteiden käyttömahdollisuuden (varustevuokra), jäsentiedotteet, yhteystietojen tallennuksen omalle suojatulle EM-nettisivulle ja mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja seuran järjestämiin yhteisiin tilaisuuksiin.

Seura ylläpitää varusterekisteriä omilla ja lainavarusteilla miekkailevista jäsenistään. Seura tekee tarvittaessa tarkistuskyselyn varustetilanteesta ja mahdollisista sitoutuvista omista varustehankinnoista 1 kuukauden kuluessa salikauden alettua.

Sali-valmennusmaksu kohdistuu puoleen vuoteen (lukukauteen) ja se maksetaan sitovasti kokonaisuudessaan kausien alussa eikä sitä palauteta kesken kautta. Maksu on vakio kaikille riippumatta siitä, miekkailetko kerran kuukaudessa vai esim. kolme kertaa viikossa.

Kausimiekkailijan ilmoittautuminen alkavalle kaudelle tapahtuu viimeistään kahden ensimmäisen viikon aikana kevät/syyskauden salikauden alettua. Jos miekkailija ei aio osallistua aktiivisesti miekkailuun salikaudella, on hänen tehtävä siitä ilmoitus seuralle em. määräaikaan mennessä.

3) Valmennusryhmämaksut    
A-kilparyhmä-nuoret 150 € (U15-U23 -jun)
B-kilparyhmä-nuoret 90 € (U15-U23 -jun)
AB-kilparyhmä-nuoret 90 € (U13)

Aikuiset ja veteraanit: määritetään henkilökohtaisesti tavoitteiden mukaisesti

HARRASTEMIEKKAILIJAT

Harrastemiekkailijoiden harjoituksissa pääpaino on miekkailun mielekkäässä harrastamisessa riittävillä perustaidoilla ja niiden ylläpitämisessä.

Harjoitusmaksu on kertakäyntiin perustuva.

Jos myöhemmin haluatkin harrastaa tavoitteellisempaa miekkailua vaikka kilpailemista varten, haluat lisää harjoitusvuoroja tai valmennusta miekkailutaitojesi kehittämiseksi, voit liittyä helposti milloin vain seuramme kausimiekkailijoiden ryhmiin, ja sitten myöhemmin pyrkiä kilpavalmennusryhmiin.

Harrastemiekkailun harjoitusvuorot:

  • nuoret 10-15 -vuotiaat: sunnuntaisin klo 16.00-17.30, tiistaisin ja torstaisin klo 17.00-18.30
  • aikuiset: sunnuntaisin klo 18.00-19.30
  • nuoret ja aikuiset: keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 EM-toimintakalenteriin merkittyinä päivinä

Harrastemiekkailukortti

Harrastemiekkailukortin hinta on 50 euroa (nuoret) tai 70 euroa (aikuiset), ja se käsittää ohjaajien valvomat ja vetämät 5 harjoitustavarusteiden käyttöoikeudenharrastelisenssin ja seuran jäsenyyden 31.12 asti. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Harrastemiekkailukortteja voit ostaa seurasta EM-verkkopalvelumme kautta. Kun olet maksanut harrastemiekkailukorttimaksusi, saat korttisi ensimmäisellä kerralla osallistuessasi miekkailuharjoituksiin. Kun osallistut harrastemiekkailuvuorolle, näytä korttiasi seuran valmentajalle, joka kirjaa sinut harrastekorttiisi harjoitukseen osallistuneeksi.

=> Nuorten 10-15v harrastemiekkailukortti EM-Verkkopalvelusta

=> Aikuisten harrastemiekkailukortti EM-Verkkopalvelustaä

Print Friendly, PDF & Email