Pyörätuolimiekkailijat


ptm1

Espoon Miekkailijat on aloittanut ensimmäisenä pääkaupunkiseudun miekkailuseurana syksystä 2014 alkaen myös pyörätuolimiekkailutoiminnan.

Järjestämme syksyisin ja keväisin “Miekkailija” -tutustumiskursseja. Kurssille ovat tervetulleita kaikki miekkailusta kiinnostuneet pyörätuolilla liikkuvat nuoret  ja aikuiset sekä heidän lähiomaisensa ja ystävänsä.

Myös liikuntarajoitteiset, esimerkiksi henkilöt, joilla on jalkaproteesi, ovat tervetulleita pyörätuolimiekkailemaan.

Kurssi käsittää pyörätuomiekkailun alkeet ja säännöt ja tutustumista seuran pyörätuolimiekkailijoiden harjoituksiin, minkä jälkeen kurssilaisilla on valmiudet aloittaa uusi harrastus miekkailuseurassa. Kurssin hinta on 90 euroa. Tutustu pyörätuolimiekkailukurssimme ohjelmaan! Kurssilaiset sopivat henkilökohtaisesti kanssamme kurssinsa aikataulun.

Kurssin vetäjinä ovat pyörätuolimiekkailun valmentajakoulutuksen saanut miekkailuvalmentaja Dimitar Pruginic sekä seuran koulutettuja miekkailuohjaajia.

Miekkailusalimme sijaitsee Tuulimäen urheiluhallilla (väestösuoja), Itätuulenkuja 9, Tapiolassa. Urheiluhallin tiloihin on esteetön pääsy (hissi ja luiskat).

Miekkailukurssiemme yleiskuvaus

ilmoittaudu

Miekkailusalilla on käytettävissä pyörätuolimiekkailuun tarkoitettu täydellinen alue (2 kpl miekkailupyörätuolia) sähköisine merkitsijälaitteineen ja sekä useita opetukseen varattuja alueita.

Puku- ja suihkuhuonetilat sijaitsevat urheiluhallin yleisissä tiloissa.


Kurssitiedusteluihin vastaavat:

Kimmo Puranen, toiminnanjohtaja ja päävalmentaja
puh. 0500 416 826
kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi
Dimitar Pruginic, pyörätuolimiekkailun päävalmentaja
puh. 045 871 1936
dimitar.pruginic@espoonmiekkailijat.fi

ptm2

TERVETULOA ALOITTAMAAN UUSI PISTÄMÄTÖN URHEILUHARRASTUS TURVALLISESSA OPASTUKSESSA JA HYVÄSSÄ SEURASSA!

Seura on saanut toimintaansa opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea.

OPMtukiLogo_0

Print Friendly, PDF & Email