Monimuotoinen miekkailuliikunta 2021-2022


Tule mukaan harrastamaan miekkailua ja liity miekkailuharrastajien joukkoon! Opi miekkailun perusasiat ja miekkaile turvallisesti oikeilla miekkailuvarusteilla ammattitaitoisten valmentajiemme opastuksella.

Espoon kaupunki järjestää yhteistyössä Espoon Miekkailijat – miekkailuseuran kanssa syksyllä 2021 – keväällä 2022 maksutonta miekkailun opetusta monikulttuurisille ryhmille, soveltavan liikunnan ryhmille ja pyörätuolimiekkailua Tuulimäen urheiluhallin miekkailusalilla, Itätuulenkuja 9, Tapiolan keskusta.

Kartta miekkailusalille: www.espoonmiekkailijat.fi/msali

Harjoitusaika sovitaan erikseen Kimmo Purasen kanssa.

Harjoituksissa tarvitset vain sisäurheiluvarusteet (pitkälahkeiset verkkarit ja sisäpelikengät), me annamme käyttöösi kaikki muut tarvittavat miekkailuvarusteet!

Seuralla on miekkailusalilla on käytettävissään pyörätuolimiekkailuun tarkoitettu täydellinen alue (2 kpl miekkailupyörätuolia) sähköisine merkitsijälaitteineen ja sekä useita opetukseen varattuja alueita. Urheiluhallin tiloihin on esteetön pääsy (hissi ja luiskat). Pyörätuolimiekkailun opetuksesta vastaa pyörätuolimiekkailuun erikoistunut valmentaja.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Ryhmien ilmoittautumiset mielellään min. 2-3 viikkoa ennen haluttua aikaa Kimmo Puraselle, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi. 

PISTÄMÄTTÖMÄSTI TERVETULOA!

Print Friendly, PDF & Email