Monimuotoinen miekkailuliikunta


Tule mukaan harrastamaan miekkailua ja liity miekkailuharrastajien joukkoon! Opi miekkailun perusasiat ja miekkaile turvallisesti oikeilla miekkailuvarusteilla ammattitaitoisten valmentajiemme opastuksella.

Espoon kaupunki järjestää yhteistyössä Espoon Miekkailijat – miekkailuseuran kanssa kevätkaudella 2019 keskiviikkoisin 16.1 – 24.4.2019 maksutonta miekkailun opetusta +15v nuorille, monikulttuurisille ryhmille, soveltavan liikunnan ryhmille ja pyörätuolimiekkailua Tuulimäen urheiluhallin miekkailusalilla, Itätuulenkuja 9, Tapiolan keskusta. Kartta miekkailusalille: www.espoonmiekkailijat.fi/msali

Harjoituksissa tarvitset vain sisäurheiluvarusteet (pitkälahkeiset verkkarit ja sisäpelikengät), me annamme käyttöösi kaikki muut tarvittavat miekkailuvarusteet!

Seuralla on miekkailusalilla on käytettävissään pyörätuolimiekkailuun tarkoitettu täydellinen alue (2 kpl miekkailupyörätuolia) sähköisine merkitsijälaitteineen ja sekä useita opetukseen varattuja alueita. Urheiluhallin tiloihin on esteetön pääsy (hissi ja luiskat). Pyörätuolimiekkailun opetuksesta vastaa pyörätuolimiekkailuun erikoistunut valmentaja.

Mukaan pääset milloin vain oppimaan ja harrastamaan miekkailun alkeita!

Lisätietoja: Kimmo Puranen, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi

Ilmoittautumiset

Yksittäiset ilmoittautumiset paikan päällä ennen miekkailua.

Monikulttuuriset ryhmät, soveltavan liikunnan ryhmät ja pyörätuolimiekkailijat: ennakkoilmoittautumiset mielellään min. 1-2 viikkoa ennen! 

TERVETULOA!

Print Friendly, PDF & Email