Monimuotoinen miekkailuliikunta


Tule mukaan harrastamaan miekkailua ja liity miekkailuharrastajien joukkoon! Opi miekkailun perusasiat ja miekkaile turvallisesti oikeilla miekkailuvarusteilla ammattitaitoisten valmentajiemme opastuksella.

Espoon kaupunki järjestää yhteistyössä Espoon Miekkailijat – miekkailuseuran kanssa syksyllä 2019 – keväällä 2020 keskiviikkoisin maksutonta miekkailun opetusta +15v nuorille, monikulttuurisille ryhmille, soveltavan liikunnan ryhmille ja pyörätuolimiekkailua Tuulimäen urheiluhallin miekkailusalilla, Itätuulenkuja 9, Tapiolan keskusta. Kartta miekkailusalille: www.espoonmiekkailijat.fi/msali

Aloitamme syyskaudella 2019 keskiviikkona 4.9 klo 16.30-17.30, ja viimeiset harjoitukset pidämme keskiviikkona 4.12.2019. Emme järjestä harjoituksia syyslomalla vko 42 (16.10.2019).

Kevätkaudella 2020 jatkamme miekkailua keskiviikosta 8.1.2019 klo 16.30-17.30 alkaen, ja viimeiset harjoitukset pidämme keskiviikkona 29.4.2020. Talvilomalla vko 8 (19.2.2020) emme järjestä harjoituksia.

Harjoituksissa tarvitset vain sisäurheiluvarusteet (pitkälahkeiset verkkarit ja sisäpelikengät), me annamme käyttöösi kaikki muut tarvittavat miekkailuvarusteet!

Seuralla on miekkailusalilla on käytettävissään pyörätuolimiekkailuun tarkoitettu täydellinen alue (2 kpl miekkailupyörätuolia) sähköisine merkitsijälaitteineen ja sekä useita opetukseen varattuja alueita. Urheiluhallin tiloihin on esteetön pääsy (hissi ja luiskat). Pyörätuolimiekkailun opetuksesta vastaa pyörätuolimiekkailuun erikoistunut valmentaja.

Mukaan pääset milloin vain oppimaan ja harrastamaan miekkailun alkeita kun vain ilmoittaudut etukäteen miekkailuharjoitukseen!

Lisätietoja: Kimmo Puranen, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi

Ilmoittautumiset

Ryhmän harjoitukset järjestetään, jos harjoituksiin osallistuu ennakkoilmoittautumisten (3 päivää aikaisemmin) perusteella vähintään 5 yksittäistä harrastajaa. Enimmäismäärä harjoituksissa on 20 harrastajaa.ilmoittaudu

Monikulttuuriset ryhmät, soveltavan liikunnan ryhmät ja pyörätuolimiekkailijat: ennakkoilmoittautumiset Kimmo Puraselle, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi, mielellään min. 1-2 viikkoa ennen! 

PISTÄMÄTTÖMÄSTI TERVETULOA!

Print Friendly, PDF & Email