Monimuotoinen miekkailuliikunta


Tule mukaan harrastamaan miekkailua ja liity miekkailuharrastajien joukkoon! Opi miekkailun perusasiat ja miekkaile turvallisesti oikeilla miekkailuvarusteilla ammattitaitoisten valmentajiemme opastuksella.

Espoon kaupunki järjestää yhteistyössä Espoon Miekkailijat – miekkailuseuran kanssa syksyllä 2020 – keväällä 2021 maksutonta miekkailun opetusta +15v nuorille, monikulttuurisille ryhmille, soveltavan liikunnan ryhmille ja pyörätuolimiekkailua Tuulimäen urheiluhallin miekkailusalilla, Itätuulenkuja 9, Tapiolan keskusta.Kartta miekkailusalille: www.espoonmiekkailijat.fi/msali

Aloitamme miekkailun syyskaudella 2020 syyskuussa viikolla 37 (7.-13-9-2020), ja syyskauden viimeiset harjoitukset pidämme joulukuussa viikolla 50 (7.-13.12.2020). Emme järjestä miekkailuopetusta syyslomaviikolla 42 (12.-16.10.2020).

Jatkamme miekkailua kevätkaudella 2021 viikosta 2 alkaen (11.-17.1.2021), ja viimeiset harjoitukset pidämme viikolla 21 (24.-30.6.2021). Talvilomaviikolla vko 8 (22.-26.2.2021) emme järjestä miekkailuopetusta .

Harjoituksissa tarvitset vain sisäurheiluvarusteet (pitkälahkeiset verkkarit ja sisäpelikengät), me annamme käyttöösi kaikki muut tarvittavat miekkailuvarusteet!

Seuralla on miekkailusalilla on käytettävissään pyörätuolimiekkailuun tarkoitettu täydellinen alue (2 kpl miekkailupyörätuolia) sähköisine merkitsijälaitteineen ja sekä useita opetukseen varattuja alueita. Urheiluhallin tiloihin on esteetön pääsy (hissi ja luiskat). Pyörätuolimiekkailun opetuksesta vastaa pyörätuolimiekkailuun erikoistunut valmentaja.

Mukaan pääset milloin vain oppimaan ja harrastamaan miekkailun alkeita kun vain ilmoittaudut etukäteen miekkailuharjoitukseen!

Lisätietoja: Kimmo Puranen, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi

Ilmoittautumiset

Ryhmän harjoitukset järjestetään, jos harjoituksiin osallistuu ennakkoilmoittautumisten (7 päivää aikaisemmin) perusteella vähintään 5 yksittäistä harrastajaa. Enimmäismäärä harjoituksissa on 20 harrastajaa.ilmoittaudu

Monikulttuuriset ryhmät, soveltavan liikunnan ryhmät ja pyörätuolimiekkailijat: ennakkoilmoittautumiset Kimmo Puraselle, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi, mielellään min. 1-2 viikkoa ennen! 

PISTÄMÄTTÖMÄSTI TERVETULOA!

Print Friendly, PDF & Email