Kurssiesittelyt


TULE “MIEKKAILIJA” -TUTUSTUMISKURSSILLEMME KEVÄÄLLÄ 2018!

Miekkailukurssi on oikea tapa tutustua miekkailun perusasioihin.

em-zorrokurssitEspoon Miekkailijat järjestää kaikenikäisille 5-vuotiaista lapsista aikuisiin asti lyhyitä tutustumiskursseja, jotka käsittävät opetuspäivän ja kolme harjoituskertaa seuramme harrastevuoroilla. Näin saat nopeasti ja mukavasti käsityksen nykyaikaisesta, turvallisesta miekkailusta oikeilla miekkailuvarusteilla ja säännöillä.

Yläikärajaa ei ole! Myös perheet ja pyörätuolimiekkailijat ovat erittäin tervetulleita! Opi mukavasti uusi harrastus ja kokeile opetuspäivän jälkeen uusia taitojasi samanikäisten ja tasoisten kanssa.

Tutustumiskurssille tullessasi tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat kengät, sukat, t-paidan ja pitkät verryttelyhousut. Me hoidamme kaiken muun!

Missä miekkailemme?

Espoon Miekkailijoiden miekkailusali sijaitsee Tapiolassa Tuulimäen urheiluhallilla (väestönsuojassa). Osoite on Itätuulenkuja 9, Espoo.

Milloin ja mitä maksaa ?

KEVÄTKAUDEN 2018 MIEKKAILUKURSSEJA (tulevia kursseja, joissa on tilaa):

 Ryhmät  Kurssin aloitus  Ohjelma Hinta Ilmoittaudu
 5-8 –vuotiaat (s. 2010-13)  Syyskuussa 2018 90 €
 9-15 –vuotiaat  (s. 2003-09)  su 8.4.2018 100 €
 16-19 –vuotiaat (s. 1999-2002) Syyskuussa 2018 100 €
 aikuiset Syyskuussa 2018 130 €
 Perhekurssi (1-2 aik.+1-2 lasta 6-15v) Syyskuussa 2018 180 €
 Pyörätuolimiekkailijat SOVI OMA AIKATAULUSI! 90 €

Otamme kurssille enintään noin 16 miekkailijaa / kurssiryhmä (pyörätuolimiekkailukurssille noin 6-8 miekkailijaa, perhekurssille noin 5-8 perhettä, noin 20 henkilöä) ilmoittautumismaksujen mukaisessa suoritusjärjestyksessä!

Mitä kurssimaksulla saa? Tutustumiskurssiin sisältyy:

  • su-kurssin opetuspäivänä miekkailuopetus (5h)  ja  3 miekkailun harjoituskertaa (1,5h) seuran harrastevuorolla sunnuntaisin / 5-8 -vuotiaiden ke-minizorrojen kurssilla  miekkailuopetusta 7  miekkailuharjoituskertaa (1h) keskiviikkoisin
  • kurssimateriaali
  • miekkailuvälineiden käyttö kurssin aikana
  • kurssivalokuva
  • kurssitodistus
  • harrastajalle tarkoitettu liiton vakuutus (1.9.2017-31.8.2018)
  • Miekkailu- ja 5-otteluliiton harrastajalisenssi (1.9.2017-31.8.2018), seuran sporttiklubin jäsenyys ja täydet edut

Mitä kurssin jälkeen, kuinka jatkaa miekkailua seurassamme?

Tutustumiskurssin (kurssin opetuspäivän ja harrastevuorojen) jälkeen voit jatkaa heti miekkailua seuramme harrastevuoroilla tai kausimiekkailijoiden harjoitusvuoroilla. Seuran kaikki varusteet ovat käytettävissäsi harjoituksissamme. Seuramme ammattitaitoiset valmentajat ja ohjaajat opastavat sinua kaikissa harjoituksissamme.

Voit miekkaillla omaksi iloksesi harrastemiekkailijoiden ryhmässä tai asettaa itsellesi haastavia kilpamiekkailijan tavoitteita.Voit vähitellen pyrkiä nuorten valmennusryhmiin tai kilpamiekkailijaryhmiin, ja osallistua kilpailuihin kansallisen tason kilpailuihin, myöhemmin kansainvälisiin kilpailuihin. Voit asettaa jopa tavoitteeksi olympiakisat!

Lue lisää: Mitä kurssin jälkeen?

Tule testaamaan miekkailukurssillemme minkälainen taistelija sinussa piilee ja tunne, kuinka kehityt miekkailun mielenkiintoisessa maailmassa!

Kun otat yhteyttä meihin, me hoidamme loput!

ilmoittaudu

Tervetuloa miekkailukurssillemme!

Print Friendly, PDF & Email