Jäsenhakemus


Anna sähköpostiosoitteesi

Jos olet käynyt miekkailun tutustumiskurssimme ja haluat jatkaa miekkailua seurassamme (harraste- tai kausimiekkailijana), vahvista oheisen lomakkeen kautta jäsenyytesi. Voit myös liittyä jäseneksi seuraamme ilman että olet käynyt tutustumiskurssiamme (aikaisempi miekkailu seurassamme tai muualla).

1 Miekkailun tutustumiskurssilaiset (sähköpostiosoite tiedossa)

Kirjoita lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, jonka ilmoitit kurssille ilmoittautuessasi (alle 18-vuotiailla holhoojan sähköpostiosoite). Lähetä sähköpostiosoite meille (OK-painike). Tämän jälkeen siirryt esitäytettyyn jäsenyyslomakkeeseen, jos antamasi sähköpostiosoite oli sama kuin kurssi-ilmoittautumisessasi. Tarkista tietosi, ja lähetä lomake meille. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi ilmoituksen jäsenhakemuksestasi. Vahvistamme pian sähköpostitse jäsenyyshakemuksesi.

2  Sähköpostiosoitetta ei ole tiedossa

Jos et muista antamaasi kurssi-ilmoittaumisessa antamaasi sähköpostiosoitetta, tai olet liittymässä seuraamme uutena jäsenenä, lähetä sähköpostiosoite meille (OK-painike). Tämän jälkeen siirryt jäsenyyslomakkeeseen, täytä tämän jälkeen kaikki lomakkeessa vaadittavat tiedot ja lähetä lomake meille. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi ilmoituksen jäsenhakemuksestasi. Vahvistamme pian sähköpostitse jäsenyyshakemuksesi.


Tarvittaessa ota yhteys Kimmo Puraseen, kimmo.puranen ( a t)espoonmiekkailijat.fi .

Print Friendly, PDF & Email