Miekkailusalin järjestyssäännöt


ESPOON MIEKKAILIJAT RY
MIEKKAILUSALIN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT JA MIEKKAILIJOIDEN HYVÄT KÄYTÖSTAVAT

1 § Tulen miekkailuharjoituksiin terveenä ja ennakkoilmoittautuneena (EM-Sport) ennen harjoitusten alkua. Jos myöhästyn, pyrin mahdollisimman kohteliaasti liittymään muun ryhmän harjoitteluun. Harjoitukset lopetetaan samanaikaisesti valmentajan johdolla.

2 § Tullessani miekkailuharjoituksiin tervehdin kohteliaasti kaikkia muita miekkailijoita ja valmentajia. Ennen harjoitusten alkua ilmoittaudun tarvittaessa harjoitusten valmentajalle, joka kirjaa läsnäoloni harjoituksissa.

3 § Huolehdin hyvin varusteistani ja välineistäni. Tiedän, että puhtaissa vaatteissa on muidenkin mielestä miellyttävämpää harjoitella. Huolehdin myös hyvin käytössäni olevista seuran varusteista.

4 § Ottelen rehdisti miekkailusääntöjä noudattaen. En kiroile ja kiukuttele, jos häviän otteluni. Miekkailijat ovat kohteliaita.

5 § Noudatan tarkkaan valmentajien ohjeita ja neuvoja. Voit kysyä neuvoa myös vanhemmilta kokeneemmilta miekkailijoilta.

6 § Vapaamiekkailun aikana yritän otella mahdollisimman monta ottelua. Vaihdan ripeästi varusteet ja välineet ennen vapaamiekkailua.

7 § Harjoitusten jälkeen peseydyn ja vaihdan kotona puhtaat vaatteet ylleni mahdollisimman nopeasti.

8 § Sairaana tai loukkaantuneena en harjoittele. Muista, että sairaana voittartuttaa muita, jotka haluavat harjoitella ja kilpailla terveenä. Jos sairaus tai kipu jatkuu pitkään ja joudut olemaan poissa harjoituksista, kerron
asiasta myös pian valmentajalle.

9 § Seuraan tarkasti salilla ja EM-Sportista omaa ryhmääni koskevia harjoitus- ja kilpailutiedotteita.

10 § Miekkailijan iloinen ja reipas käytös lisäävät yhteistä mukavuuttamme salilla ja myös salin ulkopuolella.

Muistathan noudattaa miekkailuseuramme järjestyssääntöjä ja käytöstapoja!

Print Friendly, PDF & Email