Harrastemiekkailijat


Tule miekkailemaan Miekkailija-harrastevuorolle!

koulumiekkailu1

Oletko käynyt joskus miekkailukurssimme, ja haluaisit harrastaa miekkailua silloin tällöin huviksesi ilman suurempia tavoitteita samantasoistesi kanssa? …. Hei, nythän olisi oiva, helppo ja myös edullinen tilaisuus toteuttaa haaveesi!

Oletko joskus kokeillut miekkailua koululiikunnan kautta (esim Espoossa KULPS-miekkailu) tai ottanut osaa yhteisösi (yritykset, yhdistykset, harrastekerhot tms.) kanssa ohjattuun miekkailutapahtumaan? Ja kuitenkin mieli tekisi vielä joskus miekkaillla ihan vain huvikseen… Hei, nythän olisi oiva, helppo ja myös edullinen tilaisuus toteuttaa haaveesi!

Oletko joskus aikaisemmin miekkailut lapsuudessa, nuoruudessa tai aikuisiällä, mutta miekkailut jäivät sitten muiden tärkeämpien asioiden taakse aikapulan tai silloisen motivaation puutteen takia unholaan? Ja kuitenkin mieli tekisi vielä joskus miekkaillla ihan vain huvikseen…..Hei, nythän olisi oiva, helppo ja myös edullinen tilaisuus toteuttaa haaveesi!

Sinä yli 10-vuotias miekkailusta kiinnostunut nuori tai aikuinen: tule miekkailemaan meille harrastemiekkailuryhmään! Nyt olemme tehneet miekkailun harrastamisen mielekkääksi ja aloittamiskynnyksen mahdollisimman matalaksi:

 • kaikki miekkailuvarusteet ovat käytettävissäsi harjoituksissa, mukaan salille tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat urheilukengät, t-paidan ja pitkälahkeiset verkkarit.
 • harrastevuorojen ohjaajat ovat koulutettuja miekkailun asiantuntijoita, jotka aina valvovat ja ohjaavat harjoituksissa
 • harrastevuoron ohjelma on selkeä ja yksinkertainen, et putoa kärryiltä jos olet vuoroilta poissa vaikka kuukaudenkin tai kaksi
 • kamppailet samantasoisia vastustajia vastaan; aktiivi- ja kilpamiekkailijamme eivät voi osallistua harrastevuoroille
 • et sitoudu mihinkään tullessasi harrastevuoroille; tule silloin kun sinua huvittaa ja maksat vain käyntikerroistasi
 • yhden harjoituskerran (1,5h) hinta on edullinen, vain 10 (nuoret 10-17v) ja  14 € (aikuiset, 18v-)!
 • harrastevuorot ovat 

  • sunnuntaisin 16.00-17.30 (yli 1 vuotta miekkailleet 10-17 -vuotiaat nuoret)
  • sunnuntaisin 18.00-19.30 klo 18.0-19.30 (aikuiset, 18v-)
  • maanantaisin 17.00-18.30 (uudet, alle 1 vuotta miekkailleet 10-17 -vuotiaat nuoret)
 • miekkailemme Tapiolassa Tuulimäen urheiluhallin (väestönsuojassa) miekkailusalilla, osoite on Itätuulenkuja 9,Espoo
 • jos myöhemmin päätätkin harrastaa tavoitteellisempaa miekkailua vaikka kilpailemista varten, haluat lisää harjoitusvuoroja ja valmennusta miekkailutaitojesi kehittämiseksi, voit liittyä helposti seuramme aktiivimiekkailijoiden ryhmiin ja sitten myöhemmin pyrkiä kilpavalmennusryhmiin (valmennusryhmiin)

kulps1-wpHarrastemiekkailuryhmässä harjoitusten pääpaino on miekkailun mielekkäässä harrastamisessa riittävillä perustaidoilla ja niiden ylläpitämisessä. Harjoituskerran ohjelma on selkeä: alkulämmittely, jalkatyö- ja pistotekniikkaharjoittelu ja sitten vaan miekkailemaan sähkömiekkailuvarusteilla samantasoisia vastustajia vastaan!

Voit haastaa ystäväsi kamppailuun tai tutkia ystäväsi kanssa yhdessä ottelutekniikkaa ja taktiikka tai sitten voimme pistää pystyyn vaikka pienet hauskat yllätysturnajaiset miekkailuaiheisine palkintoineen!

Aloita harrastemiekkailusi 1) rekisteröitymällä oheisesta linkistä www.espoonmiekkailijat.fi/em/harrastemiekkailu/harrasterekisteroi/ Tämän jälkeen 2) ostat nuorten 50  tai aikuisten 70  maksavan 5 harjoituskertaa käsittävän harrastemiekkailukortin seuramme verkkopalvelusta www.espoonmiekkailijat.fi/em/tuote/harrastemiekkailu_nuoret/ (nuoret) tai www.espoonmiekkailijat.fi/em/tuote/harrastemiekkailukortti_aikuiset/ (aikuiset). Kun olet maksanut verkkolaskusi, voit noutaa harrastemiekkailukorttisia salilta ensimmäisissä harjoituksissa. Ota varmuuden vuoksi mukaasi kopio maksustasi. Korttia voi käyttää valittuina harjoitusaikoina salikauden loppuun asti (syys- tai kevätkausi). Jatkossa voit edelleen ostaa 5 harjoituskerran harrastemiekkailukortteja vapaasti seurastamme..

Ensimmäisellä kerralla, kun rekisteröidyt, nuorten 50 € tai aikuisten 70  harrastemiekkailukorttiin sisältyy 5 ohjatun harjoituskerran lisäksi

 • Miekkailu- ja 5-otteluliiton harrastajalisenssi (-31.8.2017 saakka)
 • harrastajalle tarkoitettu miekkailuvakuutus
 • seuran jäsenyys (2017)
 • sporttiklubin jäsenyys ja täydet edut. Katso lisätietoja www.sokoshotels.fi/fi/ryhmat/sporttiklubi
 • seuran miekkailuvarusteiden käyttö salilla

Ei sen ihmeellisempää ole – ilmoittaudu ja rekisteröidy nyt heti oheisesta linkistä, 
osta sähköpostissa saamiesi ohjeiden mukaisesti harrastemiekkailukorttisi
ja siitä se sitten harrastemiekkailusi alkaa kun tulet miekkailusalillemme!
Me hoidamme loput!

Rekisteröidy!

 

Print Friendly, PDF & Email