Osallistu nuorten maksuttomiin harrasteryhmiin!


 

Osallistu Espoon liikuntapalvelujen nuorten maksuttomiin miekkailuharrasteryhmiin!

Seuramme järjestää yhteistyössä Espoon liikuntapalvelujen kanssa maksutonta miekkailun opetusta ja harrastamista Espoon peruskouluille ja lukioille, yksittäisille koululaisille, yli 15v. nuorille ja työikäisille, myös monikulttuurisille ryhmille sekä sovellettua että pyörätuolimiekkailua.


WAU-harrastemiekkailukerho

WAU-harrastemiekkailukerho on 3.-6.-luokkalaisille suunnattu maksuton miekkailun harrasteryhmä kaiken tasoisille koululaisliikkujille, aloittelijoista edistyneempiin. Harjoituspäivä on keskiviikkoisin klo 15.00-16.30, ja mukaan pääset milloin vain! LISÄTIETOJA…


Yläkoululaisten harrastemiekkailu

Yläkoululaisten harrastemiekkailuryhmä on 7.-9.-luokkalaisille suunnattu maksuton miekkailun harrasteryhmä kaiken tasoisille liikkujille, aloittelijoista edistyneempiin. Harjoituspäivä on keskiviikkoisin klo 15.00-16.30, ja mukaan pääset milloin vain!

LISÄTIETOJA…


Jumppi-harrasteryhmä

Mukaan voivat tulla kaikki 13-18-vuotiaat nuoret. Ja aina silloin kun itselle sopii! Kaikki tarvittavat miekailuvarusteet saat käyttöösi salilla. Mukaan tarvitsee vain mukavat liikuntaan sopivat vaatteet ja sisäpelikengät! Harjoituspäivä on sunnuntaisin klo 16.30-18.00 (13-15 -vuotiaat) ja klo 18.00-19.30 (16-18 -vuotiaat nuoret)

LISÄTIETOJA…


Monimuotoinen miekkailu

Seura tarjoaa miekkailun opetusta monikulttuurisille ryhmille, soveltavan liikunnan ryhmille ja pyörätuolimiekkailua sovittuna aikana.

LISÄTIETOJA…


 KULPS!-Liikuntapolku ja Liikkuva koulu -ohjelma

Seura on mukana Espoon kaupungin KULPS!-Liikuntapolussa, joka tarjoaa liikuntaelämyksiä Espoon kaupungin peruskoululaisille.

KULPS!-miekkailu on maksuton KULPS!-Liikuntapolkuun kuuluville peruskoulujen 1.-2. lk alakoululaisille ja 7.-9. lk yläkoululaisille ja vastaaville erityisryhmille, jos koulut täyttävät tuen saannille määritellyt ehdot (mm. yksi miekkailun tutustumiskäynti / oppilasryhmä syys- tai kevätlukukaudella, liikunnan valinnaisryhmät eivät kuulu tuen piiriin). Muuten Liikkuva koulu -ohjelmaan kuuluvat koulut, myös lukiot, voivat käyttää tuntien maksuihin Liikkuva koulu -rahaa.

LISÄTIETOJA…

 

 

Print Friendly, PDF & Email