EM Uutisarkisto


Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--))---------- EM-miekkailun syyskausi 2021 alkaa!!

Aloitamme miekkailun syyskauden salimiekkailun ma 16.8 alkaen! Toistaiseksi voimassa olevien rajoitusten mukaan kaikenikäisten harrastus- ja kilpailutoiminta (lapset, nuoret ja aikuiset) kaupungin sisäliikuntatiloissa on mahdollistettu rajoitetusti. Noudatamme toiminnassamme harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita.

Tervetuloa kaikki miekkailun ystävät, niin jäsenet kuin myös miekkailusta kiinnostuneet kurssilaiset ja kokeilijat harrastamaan miekkailua!

Katso seuran uudet Kausi- ja harrastemiekkailijoiden harjoitusryhmät ja -ajat:
www.espoonmiekkailijat.fi/harjoitusajat

Katso seuran järjestämien miekkailukurssien ryhmät ja aikataulut:
www.espoonmiekkailijat.fi/kurssit

Tutustu seuramme miekkailusalin syyskauden aloituksesta lähtien noudatettaviin 16.8.2021 Covid-19 -erikoisjärjestelyihin: www.espoonmiekkailijat.fi/em/covid19-2/

PYSYTÄÄN TERVEINÄ!
PIDETÄÄN VASTUULLISESTI HUOLTA ITSESTÄMME JA TOISISTAMME!
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--))--------- Kesän kotimaisella miekkailuleirillä mukana Kasper ja Linus!

Kasper Lehtinen ja Linus Laurén osallistuivat heinäkuun alussa perinteiselle, jo yli 50 kertaa järjestetylle Saimaan Säilät -seuran järjestämälle nuorten miekkailuleirille, joka pidettiin luonnon keskellä Asinsaaressa, Lappeenrannassa.

#espoonmiekkailijat #espooliikkuu
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
-)---- KEVÄTKAUSI TAKANA, NYT NAUTIKAAMME KESÄSTÄ!

Kevätkauden poikkeuksellinen salimiekkailukausi päättyi kesäkuun lopulla kilparyhmien kuntotesteihin ja perinteisiin seuran sisäisiin mestaruuskilpailuihin. Seuran kevätkauden avoimen sarjan kilpamestaruuspokaalin nosti harteilleen ensimmäistä kertaa nuorten U20-sarjassa miekkaileva Marko Kuhta.

Kiitokset Espoon kaupungille, jonka myöntämillä poikkeusluvilla pieni kilpamiekkailijaryhmämme sai turvallisesti harjoitella intensiivisesti koko kauden! Kevään aikana pystyimme määrätietoisesti jatkamaan viime vuonna koronapandemian alkaessa aloitettua EM-Sport -järjestelmämme rakentamista ja laajentamaan hyväksi havaittuja etä-digiharjoitusmenetelmiä. Näitä valmennuksesta saatuja onnistuneita harjoituspalautteita siirretään syyskaudesta lähtien sovelletusti seuramme kaikkiin ikä- ja tasoryhmiin. Syksyn salitoiminta näyttää nyt valoisammalta

Kiitokset myös kaikille seuramme nuorille miekkailijoille, joiden motivaatio ja fiilis olivat korkealla huolimatta kevään koronatilanteen aiheuttamien pitkien toimintarajoitusten johdosta! Syksyn salitoiminta näyttää nyt valoisammalta!

Kiitokset myös kärsivällisille aikuismiekkailijoillemme, joiden miekkaiutoiminta oli kokonaan keskeytetty kevätkaudella. Hienosti näytitte mallia nuoremmille kuinka miekkailu onnistuu mainioista vaikka ulkonakin. Syksyn salitoiminta näyttää nyt valoisammalta!

Kiiitokset myös seuramme nuorille ohjaajillemme, jotka upeasti suoriutuivat kesäkuussa Espoon kaupungin Monilajilajileireista Espoonlahdella ja Leppävaarasta. Te otitte leireillä lajimme haltuun ja jaoitte miekkailun salaisuuksia innokkaille lapsille ja nuorille!

EM-Jäsen ja -aseenkantaja: luethan kevätkauden päätöstiedotteemme 2.7.2021 sähköpostistasi tai EM-Sportista!

Espoon Miekkailijoiden toimisto on kesälomalla 12.7-1.8.2021.

SYYSKAUSI 2021

Palaamme Tuulimäen miekkailusalille miekat teroitettuina elokuussa. Syyskauden tarkemmasta ohjelmasta ilmoitetaan 9.8, ja samalla vahvistetaan syyskauden harjoitusten aloitus maanantaista 16.8.2021 alkaen.

Seuran syyskauden miekkailukurssit pidetään syyskuussa. Ilmoittautumiset ovat alkaneet ja lisätietoja löydät:
www.espoonmiekkailijat.fi/kurssit .

Kerrothan kavereillesi ja tutuillesi miekkailukursseistamme!

Pistämättömän mukavaa kesää!
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--))---------- Syyskauden salimiekkailun suunniteltu aloitus 16.8.2021

Salimiekkailun kevätkausi on päättynyt ja syyskausi Tuulimäen hallilla on suunniteltu alkavaksi 16.8.2021 alkaen!

Heinäkuun alusta lähtien rajoitukset ovat kevääseen verrattuna lieventyneet. Toistaiseksi voimassa olevien rajoitusten mukaan kaikenikäisten harrastus- ja kilpailutoiminta (laspet, nuoret ja aikaiset) kaupungin sisäliikuntatiloissa on mahdollistettu rajoitetusti. Toiminnassa on noudatettava harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita.

Seuran johtokunta seuraa aktiivisesti kesän aikana koronatilantesta annettuja viranomaisten sekä Olympiakomitean liikunnasta antamia ohjeita ja suosituksia.

Seura vahvistaa syyskauden aloituksen viikkoa aikaisemmin 9.8, jolloin kaikille seuran jäsenille lähetetään tarkempi tiedote syyskauden ohjelmasta ja tiedotetaan asiasta myös tällä sivulla. Tällöin myös päivitetään tarvittaessa miekkailusalin Covid-19 erikoisjärjetelyt.

Tutustu seuramme kevätkauden loppuun asti voimassa olleisiin miekkailusalin Covid-19 -erikoisjärjestelyihin:
https://www.espoonmiekkailijat.fi/em/covid19-2/

PYSYTÄÄN TERVEINÄ!
PIDETÄÄN VASTUULLISESTI HUOLTA ITSESTÄMME JA TOISISTAMME!
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat onnittelee pistämättömästi kevään uutta miekkailevaa ylioppilasta Petri Pirhosta @petri_pirhonen!

Toivotamme hänelle menestystä miekkailussa, opinnoissa ja tulevassa työelämässä!

#espooliikkuu #miekkailu #ylioppilas2021
#espoonmiekkailijat
Print Friendly, PDF & Email