EM Uutisarkisto


Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Kesälomat ovat alkaneet koululaisilla ja monilla aikuisilla auringonpaisteen ja helteiden myötä. Myös iloa lisää tieto siitä, että koronavirustilanteemme on kehittymässä parempaan suuntaan, jotta syyskauden salimiekkailut voisivat käynnistyä elokuussa mahdollisimman pienin rajoituksin..

Nyt kesälomien aikana kaikilla seuramme jäsenillä ikään, tasoon ja tavoitteisiin katsomatta on hyvä tilaisuus testata koronavirustauon aikana seurassamme kehitettyä EM-Sport -etävalmennusjärjestelmää.Voit luoda syksyn aloitusta varten itsellesi valmentajiemme johdolla sopivan miekkailijan kesäharjoitusohjelman, jota voimme halutessasi seurata ja etätarkistaa yhdessä eri tavoin.Valmennuksen työkaluina meillä on erilaisia seurassamme hyväksi havaittuja harjoitusohjelmia ja videotyökaluja.

Jos olet kiinnostunut tästä seuramme uudesta kesän etäharjoittelumuodosta, ota lisätietoja varten yhteys Kimmoon kesäkun loppuun mennessä!.

Olemme muuten kesälomalla juhannuksesta 20.6 alkaen, mutta kesän EM-Sport -valmennusasioiden osalta sinulla on aikaa siis vielä kaksi viikkoa, 30.6 asti! Syyskauden alkaessa EM-Sport -järjestelmä otetaan lopullisesti käyttöön kaikissa eri muodoissaan (hallinto / valmennusjohto, valmentajat, miekkailijat, tuomarit, tukihenkilöt), mm. EM-Foorumi poistuu käytöstä.

Muistathan kuitenkin ensiksi rekisteröityä henkilökohtaisesti EM-Sporttiin (https://emsport.espoonmiekkailijat.fi)! Lisäapua kirjautumiseen saat tarvittaessa Kimmolta.
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon monilajileirit 7-12 -vuotiaille saatiin onnistuneesti päätökseen Espoon Leppävaarassa ja Espoonlahdessa koronavirustilanteen rajoituksista huolimatta. Aurinkokin suosi leirejä☀️.

Yli 400 lasta olivat kahden viikon aikana liikuttamassa Espoon Palloseuran Jalkapallo, Leppävaaran Pallo, Espoo Ultimate Club, Esport Oilers, Westend Indians, Espoon Pesis, Espoo Basket Team, Espoon sirkus- ja teatterikoulu Esko, Espoon Tapiot, Esbo IF sekä Espoon Miekkailijat. Vaikka miekkailu joutui jättäytymäänkin alkuperäisestä leiriohjelmasta pois kamppailulajeihin liittyvän koronavirusrajoitteiden takia, Espoon Miekkailijoiden nuoriso-ohjaajat osallistuivat myös molemmille leireille lasten liikuttajina. Leirin tukijana toimi Espoon liikuntapalvelut.

Kiitokset Espoon Liikuntapalveluille, leiripäällikköina toimineille EPSin Tom Jolkkoselle ja LePan Sampsa Suhoselle, Espoon Miekkailijoiden nuoriso-ohjaajille Marko Kuhdalle, Jere Hasulle, Joona Rantaselle, Jovana Pruginicille ja Joona Tuomiselle sekä kaikille muille eri seurojen leiriohjaajille pistämättömästä kesäleiritapahtumasta! Ensi kesänä miekkailu on taas valmiina tulossa mukaan Espoon kesän monilajileireille 2021🤺🤺⚔️⚔️

#espooliikkuu #espoonmiekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--))--------+ EM-salikaappien kesätyhjennys 2020!!

Kaikki Tuulimäen miekkailusalin käytössä olevat miekkailijoiden henkilökohtaiset varustekaapit on sovitusti kokonaan tyhjennettävä kesäkauden ajaksi. Koronavirustilanteen johdosta kaappien tyhjennykset joudutaan tekemään pienryhmittäin sovitun aikataulun mukaisesti 15 min jaksoissa ma 1.6 klo 16-18 ja ma 8.6 klo 18-20 välisinä aikoina.

Varaa itsellesi hakupäiväsi lomakkeella, odota SMS- tai WA -vahvistusviestiä kellonajasta, tyhjennä sovittuna aikana kaappisi ja puhdista-pese-desinfioi-tarkista varusteesi kotona syyskauden aloitusta varten!

Varusteiden hakuajan varauslomake ohjeineen:
www.espoonmiekkailijat.fi/kaappityhjennys

.
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Koronapandemian aikana seuran digitaalista EM-Sport -etävalmennusjärjestelmää on suunniteltu, toteutettu ja testattu osalla kilpamiekkailijoistamme. Hankkeen tuloksena tarjotaan nyt kaikille eri-ikäisille ja -tasoisille seuramme jäsenille maksutonta mahdollisuutta osallistua henkilökohtaiseen etävalmennukseen ja kesän oheisharjoittelun suunnittelua varten 1.6- 15.6.2020 välisenä aikana.

Lisätietoja ohjeineen tulossa lähiaikoina EM-Sport -järjestelmään (www.emsport.espoonmiekkailijat.fi ).

Muistathan kuitenkin rekisteröityä henkilökohtaisesti EM-Sporttiin, tarvittaessa ota yhteyttä Kimmo Puraseen!
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Koronapandemian johdosta seuran johtokunta on päättänyt, että salimiekkailun kevätkausi on päättynyt maaliskuussa, ja sitä ei jatketa enää kesäkaudella 1.6.2020 jälkeen terveydellisten syiden perusteella. Syyskauden aloitusta varten johtokunta seuraa aktiivisesti kesän aikana koronapandemiatilantesta annettuja viranomaisohjeita ja suosituksia, minkä jälkeen tehdään päätös ohjeistuksineen miekkailun syyskauden aloittamisesta elo-syyskuussa.

Seuran jäseniä pyydetään tyhjentämään kesäkauden ajaksi miekkailusalin varustekaappinsa 1.-10.6.2020 välisenä aikana. Tuulimäen miekkailusalin aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Toivomme kaikkien seuramme jäsenten noudattavan edelleen viranomaisten ohjeita koronapandemian aikana.

SEURAA NETTISIVUSTOAMME: WWW.ESPOONMIEKKAILIJAT.FI !

Lisätietoja toiminnanjohtaja Kimmo Puraselta, kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi tai puh. 0500 416 826.

Kari Lehtinen
puheenjohtaja

Kaisa Thodén
varapuheenjohtaja
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään koronavirustilanteen johdosta ke 10.6.2020 klo 19.00 poikkeuksellisesti Teams-videoetäyhteydellä. Kokouslinkki lähetetään kokoukseen ilmoittautuneille.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: www.espoonmiekkailijat.fi/kevatkokous

Tervetuloa!

Kari Lehtinen
puheenjohtaja Kaisa Thodén
varapuheenjohtaja
Print Friendly, PDF & Email