EM Uutisarkisto


Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Tampere veteraanit, 19.1.2020
Hervannan vapaa-aikakeskus
Tampereen nuorten Masters-turnauksen yhteydessä pidettiin samaan aikaan myös veteraanien kansalliset rankingkilpailut, joissa seuran mitalituloksista vastasivat miesveteraanit.

Espoon Miekkailijoiden Julius Parikka taisteli hopeaa yleisessä ja O40-O50 -sarjassa. Seuran menestystä täydensi Igor Afanassiev O40-O50 -sarjassa pronssisella mitalilla.

Onnittelut Espoon veteraanimitalisteille ja kaikille Tampereen veteraaniturnaukseen osallistuneille nais- ja mieskilpailijoillemme!

Erityiskiitokset Hervannan vapaa-aikakeskuksessa viikonlopun kaikki kilpailut järjestäneen seuran, Tampereen Kalpaveljien kilpailukanslialle sekä tuomareiden, miekkailijoiden ja katsojien puffettitarjoilusta vastanneelle Kalpaveljien henkilöstölle Yrjölän Marjatilan marjaherkkuineen.

Lopputulokset:
http://bit.ly/2NAZDLO
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Tampere Masters, 19.1.2020
Hervannan vapaa-aikakeskus
Espoon Miekkailijoiden nuoret jatkoivat 19.1.2020 hienosti kevätkauden mitaliijahtia Tampereella, missä pidettiin nuorten kalpamiekkailun Masters-turnauksen osakilpailut. Espooseen matkasi nyt 2. kisapäivänä kaksi hopeamitalia ja yksi pronssimitali.

Päivän Espoon hopeamitalisteja olivat poikien U15-sarjassa Tobias Thodén ja nuorten 11-vuotiaiden sarjassa Joakim Ojanen. Pronssia nappasi tyttöjen U20-sarjassa Oona Sohlberg.

Onnittelut jälleen Espoon nuorille mitalisteille ja kaikille Tampereen Masters-turnauksen 2. kisapäivään osallistuneille kilpailijoillemme sekä kiitokset velvoitetuomareillemme Mika Pirhoselle, Kaisa Thodénille ja Saga Valmarille!

Lopputulokset:
http://bit.ly/2NAZDLO
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--)------- TULE MIEKKAILUKURSSILLEMME KEVÄÄLLÄ 2020!

Espoon Miekkailijoiden miekkailukurssillamme voit mukavasti ja nopeasti perehtyä miekkailun perusasioihin, jos haluat perehtyä tarkemmin tähän vaativaan ja monipuoliseen urheilulajiin.Voit harrastaa kurssin jälkeen miekkailua harraste-, kuntoilu- tai kilpailumuotona miekkailuseurassamme kokeneiden ohjaajien ja ammattivalmentajien opastuksella. Seurallamme on myös Olympiakomitean ja Miekkailu- ja 5-otteluliiton myöntämä Tähtimerkki, joka täyttää määritetyt laatutekijät lasten ja nuorten urheilun osalta.

Järjestämme nyt helmi-maaliskuussa 2020 peruskurssit lapsille, nuorille, aikuisille, perheille ja pyörätuolilla liikkuville.

Kokeile kurssin jälkeen uusia taitojasi saman ikäisten ja -tasoisten kanssa seuramme jäsenten harrastevuoroilla. Myöhemmin voit myös halutessasi liittyä kilpamiekkailjoidemme joukkoon ja valmentautua tavoitteellisemmin.

Kurssit käsittävät opetuspäivän ja useita harjoituskertoja, joiden aikana jokainen kurssilainen saa nopeasti käsityksen nykyaikaisesta, turvallisesta miekkailusta oikeilla miekkailuvarusteilla. Kurssin jälkeen voi liittyä heti seuramme jäsenenä toimintaan sekä osallistua oman ikä- ja tasoryhmänsä harjoituksiin.

Miekkailun peruskurssit on tarkoitettu 5-vuotiaista lapsista aikuisiin ja veteraaneihin asti (myös perheille pidetään oma kurssi). Yläikärajaa ei ole! Pyörätuolimiekkailijat ovat erittäin tervetulleita!

Kurssille tullessasi tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat kengät, sukat, t-paidan ja pitkät verryttelyhousut. Me hoidamme kaiken muun! Ja harrastaminen seurassamme on kaikille kohtuuhintaista!

ILMOITTAUDU AJOISSA KEVÄTKAUDEN 2020 KURSSILLEMME!
KURSSISIVU: www.espoonmiekkailijat.fi/kurssit
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Tampere Masters, 18.1.2020
Hervannan vapaa-aikakeskus
Espoon Miekkailijoiden nuoret aloittivat 18.1.2020 upeasti kevätkauden mitaliijahdin Tampereella, missä pidettiin nuorten kalpamiekkailun kolme Masters-turnauksen kolmen sarjan osakilpailua. Espooseen matkasi viikonlopun 1. kisapäivänä 1 kultamitali, 1 hopeamitali ja 2 pronssimitalia.

Osakilpailun voittoon taituroi 17-vuotiaiden poikien sarjassa Joona Rantanen, joka voitti huippujännittävässä lopputtelussa hopealle sijoittuneen seurakaverinsa Marko Kuhdan pistoin 15-14. Pronssille ylsivät hienosti tyttöjen 17-vuotiaiden sarjassa Inka Pallasvesa ja nuorten 13-vuotiaiden sarjassa Seojin Jeong.

Onnittelut Espoon nuorille mitalisteille ja kaikille Tampereen Masters-turnaukseen osallistuneille kilpaiilijoillemme sekä kiitokset velvoitetuomareillemme Mitro Pruginiciille ja Igor Afanassieville!

Lopputulokset:
http://bit.ly/2NAZDLO
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijoiden Topias Tauriainen, kalpamiekkailun nuorten U20 EM-pronssia 2019 , Urheilugaalan punaisella matolla yhdessä sisarensa Sofia Tauriaisen kanssa.

#espooliikkuu #espoonmiekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijoiden nuoret miekkailijat perheineen starttasivat sunnunta-iltapäivänä 12.1 vauhdikkaasti kevätkauden käyntiim. Tule sinäkin mukaan!

#espooliikkuu #espoonmiekkailijat
Print Friendly, PDF & Email