EM Uutisarkisto


Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Tuulimäen väestönsuojan urheiluhalli
Hyvä miekkailukurssillemme ennakkoilmoittautunut!

Vaikka et välttämättä olekaan kuullut meistä vähään aikaan, olet kyllä edelleen ehdottomasti miekkailukurssimme ennakkoilmoittautuneiden joukossa!

Valitettavasti emme ole vielä voineet vahvistaa kurssin lopullista osanottoa ja tarkempaa aikataulua, koska odotamme lähiviikkoina alueellisten viranomaisten tarkempia koronaohjeistuksia ja -rajoitusten aikatauluja. Miekat ja kaikki kurssivarusteet odottavat innokkaita kurssilaisia!

Koronarajoitukset ovat kaikissa ikäryhmissä koetelleet urheiluseuroja, urheilijoita, vapaaehtoisia ja aseenkantajia paljon viimeisen kahden vuoden aikana. Tuska on ollut kaikilla suuri. 

Miekkailuseurana olemme erityisesti halunneet panostaa matalan kynnyksen harrastamismahdollisuuteen kaikissa ikäryhmissä, mikä on kiinnostanut yhä enemmän ihmisiä miekkailun pariin. Mennyt korona-aika on koskettanut erityisen kipeästi uusien harrastajien aloittamismahdollisuuksiin niin lasten, nuorten kuin myös aikuisten osalta. Lanka harrastamiseen on ollut ohut rajoitusten nopeasti muuttuessa. 

Valoa ja toivoa on kuitenkin onneksi näkyvissä rokotekattavuuden parantuessa ja tietomme lisääntyessä yhä enemmän tästä viruksesta. 

Tsemppiä kaikille, kyllä te vielä pääsette miekkailemaan!

Pistämättömin terveisin Kimmo

#espooliikkuu #espoonmiekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--)--------+ Tervetuloa aloittamaan kevätkauden 2022 miekkailuharjoitukset 10.1.2022 alkaen Tuulimäen urheiluhallilla!

Espoon koronarajoitukset ovat toistaiseksi voimassa 24.1.2022 saakka:

-)--+ Harjoituksiin voivat osallistua poikkeuksellisesti vuonna 2003 ja tätä myöhemmin syntyneet miekkailun harrastajat ja ammattiurheiluluvalla miekkailevat aikuiskilpamiekkailijat

-)--+ Toimintaan osallistuvilla yli 16-vuotiailla on koronapassi.

-)--+ Noudatamme toiminnassamme suositeltavia harrastustoiminnan terveysturvallisuusohjeita.

-)--+ Katso seuramme kotisivuita www.espoonmiekkailijat.fi harjoitusryhmät ja -ajat (samat kuin syksyllä 2021)!

-)--+ Ennakkoilmoittaudu kevätkauden 2022 miekkailukursseille! Tarkemmat ajat ilmoitetaan tammikuussa 2022.

-)--+ Tutustu seuramme miekkailusalin Covid-19 -erikoisjärjestelyihin

PYSYTÄÄN TERVEINÄ!
PIDETÄÄN VASTUULLISESTI HUOLTA ITSESTÄMME JA TOISISTAMME!

#espooliikkuu #espoonmiekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Hyvää joulua ja pistämätöntä uutta vuotta kaikille seuramme jäsenille ja aseenkantajille!
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Seuran syyskauden päätösjuhla lapsille, nuorille ja aikuisille (vuoden palkitsemiset ja hohtomiekkailu) sunnuntaina 19.12.2021 Tuulimäen miekkailusalilla on valitettavasti peruttu voimakkaasti pahentuneen koronatilanteen johdosta!

Palkitsemiset ja hohtomiekkailu pyritään järjestämään kevätkaudella 2022 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Seura toivottaa kaikille jäsenilleen ja aseenkantajilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--))--------+ Espoon U20-juniorimiekkailijat jatkoivat seuran U17-kadettinuorten aloittamaa mitalijahtia sunnuntaina 12.12 Helsingin Kisahallilla järjestetyissä kalvan U20-tyttöjen ja -poikien SM-kilpailuissa.

Espoom kalpajunioreiden tuomisina oli Suomen mestaruus, SM-hopeamitali ja kaksi SM-pronssimitalia. Henkilökohtaisessa kilpailussa Inka Pallasvesa kirkasti U17-tyttöjen sarjassa saavuttamansa pronssimitalin nyt SM-hopeaksi ja Marko Kuhta yhdessä Joona Rantasen kanssa jakoivat pronssiset SM-mitalit.

U20-junioripoikien päivä huipentui lopulta henkilökohtaisen kilpailun pidettyyn kalpajoukkueiden mestaruuskisaan. Espoon nuorukaiset eivät liiemmälti antaneet vastustajilleen mahdollisuuksia, vaan voittivat joukkueella Marko Kuhta, Kasper Lehtinen, Petri Pirhonen ja Joona Rantanen hienosti Suomen mestaruuden.

Onnittelut Suomen mestareille ja muille mitalisteille sekä kisaan osallistuneille seuran uusille kilpanuorille Sonja Pakille, Etti Tegelbergille, Linus Laurénille ja Renar Viidikille.

Täydelliset tulokset:
#today" target="_blank" rel="noreferrer">https://www.fencingtimelive.com/tournaments/eventSchedule/9B0C43427F564DABAB12D2AA88C2EDA0#today
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--))--------+ Espoon U17-kadettinuorille kolme SM-pronssimitalia!

Helsingin Kisahallilla järjestettiin lauantaina 11.2.2021 kalvan U17-tyttöjen ja -poikien SM-kilpailut, joihin seuran nuoret osallistuivat runsaslukuisesti. Kadettinuorten tuomisina oli päivän kolmesta sarjasta kolme pronssimitalia:

Henkilökohtaisissa kilpailuissa Inka Pallasvesa ja Renar Viidik ja joukkuekisassa poikien EM-joukkue (Jere Hasu, Linus Laurén, Renar Viidik ja Romet Viidik) kamppailivat hienosti pronssille! Espoon muita nuoria SM-kisailijoita olivat kokemusta hankkimassa nuoret uudet tulokkaat Vera Haahtela, Iida Niemi, Etti Tegelberg ja Totti Tegelberg.

Onnittelut mitalisteille ja muille kisaajille sekä kiitokset seuran velvoitetuomarillemme Mitrolle!

Täydelliset tulokset:
https://www.fencingtimelive.com/events/results/9BB6959CBB6F4525AF33360CE8A77F21
Print Friendly, PDF & Email