EM Uutisarkisto


Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Lämpimät onnittelut Espoon Miekkailijoiden kunniapuheenjohtaja Terho Mustoselle Katterin Miekka -tunnustuspalkinnon johdosta!

Hyvä Espoon Miekkailijat! Terho myös vastaanotti Espoon Miekkailijoiden edustajana seuran uuden Tähtiseura-jättimerkin, jonka seuramme nyt saa ripustaa miekkailusalin seinälle lasten ja nuorten toiminnan Tähtiseura-statuksen kunniaksi.
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Soukan koulu
Sina urheilulllinen ja kamppailunhaluinen Soukan koulun 5-luokkalainen! Aloitamme nyt tänä syksynä tiistaisin klo 14.45-15.45 maksuttoman SoukanVitoset -miekkailun harrastekerhon toiminnan, joka on tarkoitettu kaikille miekkailusta kiinnostuneille koulun 5-luokkalaisille. Ensimmäiset harjoitukset ovat tiistaina 15.9.2020.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Espoon liikuntapalvelujen ja Espoon Miekkailijoiden kanssa. Toiminta sisältää vakuutuksen ja ammattitaitoisen ohjauksen.

Miekkailukerhon vetäjänä vetäjänä on Espoon Miekkailijoiden päävalmentaja, olympiatason miekkailija, Kimmo Puranen, kansainvälisen miekkailuvalmentajakoulutuksen saanut diplomivalmentaja, tarvittaessa apunaan seuran muita valmentajia sekä nuoria kilpamiekkailijoita.

Tiesitkö muuten, että miekkailuottelu käydään 5 pistosta!

Lue lisää: https://www.espoonmiekkailijat.fi/soukanvitoset

#espooliikkuu #espoonmiekkailijat #nuoriespoo
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Tuulimäen väestönsuojan urheiluhalli
WAU, sinä Espoon 3.-6 -luokkalainen! Kiinnostaako miekkailu ja haluatko kamppailla?

Mitä miekkailu on? Haluatko haastaa kaverisi urheaan kaksinkamppailuun? 

Tule mukaan kokeilemaan ja harrastamaan miekkailua maksuttomaan WAU-miekkailun harrasteryhmäämme keskiviikkoisin klo 15.00-17.00 Tapiolan Tuulimäen urheiluhallin miekkailusallle!

WAU-miekkailukerhon vetäjänä vetäjänä on Espoon Miekkailijoiden päävalmentaja, olympiatason miekkailija, kansainvälisen miekkailuvalmentajakoulutuksen saanut diplomivalmentaja  Kimmo Puranen. 

Lue lisää WAU-miekkailukerhosta: https://www.espoonmiekkailijat.fi/waumiekkailu

#espooliikkuu
#espoonmiekkailijat
#nuoriespoo
#waury
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Tuulimäen väestönsuojan urheiluhalli
Sinä Espoon urheilullinen ja kamppailunhaluinen 7.-10. yläkoululainen!

Tule mukaan Espoon yläkoululaisten maksuttomiin pistämättömiin miekkailutreeneihin keskiviikkoisin klo 15.00-16.30 Tapiolan Tuulimäen urheiluhallin miekkailusalille! Toiminta järjestetään Espoon liikuntapalvelujen, ja Espoon Miekkailijat -miekkailuseuran kanssa. Toiminta sisältää vakuutuksen ja ammattitaitoisen ohjauksen. 

Miekkailuharjoitusten vetäjänä on Espoon Miekkailijoiden päävalmentaja, olympiatason miekkailija, Kimmo Puranen, kansainvälisen miekkailuvalmentajakoulutuksen saanut diplomivalmentaja, tarvittaessa apunaan seuran muita valmentajia sekä nuorten kilpamiekkailijoita.

Lue lisää: https://www.espoonmiekkailijat.fi/ylakoulu

#espooliikkuu #nuoriespoo #espoonmiekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Tuulimäen väestönsuojan urheiluhalli
Espoon Miekkailijat (EM) ja Espoon kaupungin Liikuntapalvelut ovat tehneet sopimuksen vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi. EM tukirahasto on Aluehallintoviraston rahoittama rahasto 7-15-vuotiaiden lasten harrastusmaksuihin syksyksi 2020. Rahaston suuruus on yhteensä 6 300€.

Tukirahaston tavoitteena on auttaa lapsia ja nuoria, joiden huoltajilla on maksuvaikeuksia lapsen harrastuksen rahoittamisessa. Tukea voidaan myöntää seuran miekkailukurssimaksuihin ja jäsenten sali-kausimaksuihin

Lue lisää: www.espoonmiekkailijat.fi/tukirahasto

#nuoriespoo #espooliikkuu
#espoonmiekkailijat
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Tuulimäen väestönsuojan urheiluhalli
Espoon Miekkailijat järjestää syyskaudella 2020 useita peruskursseja lapsille, nuorille, aikuisille, perheille ja pyörätuolilla liikkuville.

Seurallamme on Olympiakomitean ja Miekkailu- ja 5-otteluliiton myöntämä Tähtimerkki, joka täyttää määritetyt laatutekijät lasten ja nuorten urheilun osalta.

Lue lisää kursseistamme: www.espoonmiekkailijat.fi/kurssit

#nuoriespoo #espooliikkuu #espoonmiekkailijat
Print Friendly, PDF & Email