EM Uutisarkisto


Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--))---------- Tule kokeilemaan miekkailua! Tule tutustumaan Harrastusviikolla miekkailuun maksuttomilla kokeilukerroillamme 28.8 ja 30.8.2019!

Haasta kaverisi nykyaikaiseen sähkömiekkailuotteluun oikeilla varusteilla miekkailusalillamme! Ilmoittaudu kokeilun jälkeen vaikkapa syksyn miekkailukursseillemme ja tule seuraamme, jos kokeilusi oli pistämätön kokemus! Tai tule mukaan syyskauden maksuttomiin harrasteryhmiimme!

Tarvitset vain pitkälahkeiset verkkarihousut, t-paita ja sisäurheilujalkineet. Ja aimo annos kamppailumieltä! Ei ennakkoilmoittautumista.

Lapset, nuoret, aikuiset ja perheet tervetulleita! Myös pyörätuolimiekkailu ja muu erityisryhmien soveltava miekkailu.

Maksuttomat miekkailukokeilut Tapiolan Tuulimäen urheiluhallin miekkailusalillamme (Itätuulenkuja 9):

keskiviikko 28.8
klo 15.00-16.30 10-15 -vuotiaat nuoret
klo 16.30-17.30 16-18 -vuotiaat nuoret, aikuiset, pyörätuolimiekkailu
klo 17.30-18.30 5-9 -vuotiaat lapset

perjantai 30.8 Espoo-päivä
klo 17.00-18.30 5-15 -vuotiaat lapset ja nuoret, perheet
klo 18.30-20.00 16-18 -vuotiaat nuoret ja aikuiset, pyörätuolimiekkailu

TERVETULOA

#espooliikkuu #espoonmiekkailijat #koululiikunta #harrastusviikko #miekkailu #kamppailulaji #urheiluharrastus #espoopäivä #pyörätuolimiekkailu
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--)------- TULE MIEKKAILUKURSSILLEMME SYKSYLLÄ 2019!

Tule miekkailukurssillamme voit mukavasti ja nopeasti perehtyä miekkailun perusasioihin, jos haluat perehtyä miekkailun perusasioihin mukavasti ja nopeasti tähän vaativaan ja monipuoliseen urheilulajiin kokeneiden ohjaajien ja ammattivalmentajien opastuksella.Kurssin jälkeen voit harrastaa miekkailua harraste-, kuntoilu- tai kilpailumuotona pistämättömässä miekkailuseurassa.

Espoon Miekkailijat järjestää syyskuussa 2019 peruskurssit lapsille, nuorille, aikuisille, perheille ja pyörätuolilla liikkuville.

Kokeile kurssin jälkeen uusia taitojasi saman ikäisten ja -tasoisten kanssa seuramme jäsenten harrastevuoroilla. Myöhemmin voit myös halutessasi liittyä kilpamiekkailjoidemme joukkoon ja valmentautua tavoitteellisemmin.

Kurssit käsittävät opetuspäivän ja useita harjoituskertoja, joiden aikana jokainen kurssilainen saa nopeasti käsityksen nykyaikaisesta, turvallisesta miekkailusta oikeilla miekkailuvarusteilla. Kurssin jälkeen voi liittyä heti seuramme jäsenenä toimintaan sekä osallistua oman ikä- ja tasoryhmänsä harjoituksiin.

Miekkailun peruskurssit on tarkoitettu 5-vuotiaista lapsista aikuisiin ja veteraaneihin asti (myös perheille pidetään oma kurssi). Yläikärajaa ei ole! Pyörätuolimiekkailijat ovat erittäin tervetulleita!

Kurssille tullessasi tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat kengät, sukat, t-paidan ja pitkät verryttelyhousut. Me hoidamme kaiken muun! Ja harrastaminen seurassamme on kaikille kohtuuhintaista!

ILMOITTAUDU AJOISSA SYYsKAUDEN 2019 KURSSILLEMME!
KURSSISIVU: www.espoonmiekkailijat.fi/kurssit
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--))---------- Aloitamme EM-miekkailun syyskauden 2019 maanantaina 19.8!

--)---- KESÄSTÄ SYKSYYN 2019 - ALOITUS MA 19.8.2019!

Kesälomakausi on päättymässä, ja pian on aika aloittaa kalvan kalistelut Tuulimäen miekkailusalilla.

Kesällä nautimme valoisasta ja ja lämpimästä kesästä. Toivottavasti akkuihin on kesän aikana ladattu sopivasti taisteluvirtaa harjoituksiin ja kilpakentille. Kesään mahtui myös useille jäsenillemme miekkailuleirejä ja -kilpailuja sekä reipasta omatoimista kuntoilua.

SYYSKAUSI 2019

Seuramme normaali syksyn salikausi alkaa kaikille seuran miekkailijoille maanantaista 19.8 klo 18.30 lähtien. Innokkaimmilla miekkailijoilla on vielä mahdollisuus ottaa syyskauden varaslähtö osallistumalla EM-Starttileiriin ensi viikolla ma 12.-15.8 (ilmoittautuminen viimeistään ma 12.8 EM-verkkopalvelussa)

Harjoitusvuoroihin on tullut muutoksia; taso- ja ikäryhmien osalta uudistuksia on tehty lähinnä maanantain ja keskiviikon iltapäiväryhmien osalta.

Muutosten osalta maanantain iltapäivän harjoitusvuoro klo 17.00-18.30 on nyt tarkoitettu valmennusryhmäläisille, pääsääntöisesti nuorten U13- ja U15 -valmennusryhmien miekkailijoille. Lisäksi keskiviikon klo 15.00-16.30 iltapäivän uusi, maksuton Espoon kaupungin koululaisharjoitusvuoro on tarkoitettu myös kaikille seuramme 4.-9. lk ala- ja yläkoululaisille.

Syyskauden harjoituksiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kausi- ja harrastemiekkailijoiden harjoitusvuorot kirjataan harjoituskertarekisteriin aikaisemmin ilmoitetun jäsenyysrekisteröinnin mukaisesti. Kausimiekkailijoiden syyskauden salimaksut laskutetaan syyskuun aikana, ja harrastemiekkailijoiden harrastekortit tulee maksaa verkkokaupassamme aktiivisuuden mukaisesti. Tarvittaessa ota yhteyttä Kimmon ennen salikauden alkua, jos olet epävarma salimaksujesi osalta.

Seuran syyskauden miekkailukurssit pidetään syyskuussa. Ilmoittautumiset ovat alkaneet ja lisätietoja löydät: www.espoonmiekkailijat.fi/kurssit. Kerrothan kavereillesi ja tutuillesi miekkailukursseistamme!

Seuramme jäsenille lähetetään sähköpostitse elokuun lopulla tarkempi syyskausitiedote (mm. EM-toimintakalenteri, varuste- ja lisenssiasiat).

Mukavaa loppukesän jatkoa ja pistämätöntä syyskauden 2019 aloitusta!
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--)) Tule EM-Starttileirille ennen syyskauden alkua 12.-15.8.2019

Seura järjestää ensi viikolla ennen varsinaisen syyskauden alkua perinteisen 4 illan starttileirin, joka pidetään Tuulimäen miekkailusalilla ma 12.8 - to 15.8.2019 klo 18-20.

Leirille voivat osallistua kaikki seuramme 14-20 -vuotiaat nuoret (U-15, U17, U20), seniorit ja veteraanit. Niin kilpailijat kuin myös harrastajat!

Leirin pääpaino on näin syyskauden alussa miekkailun lajiharjoitteissa ja valmistautumisessa uuteen kauteen. Leirin viimeisenä päivänä, torstaina 15.8 käydään lyhyesti läpi seuran syyskauden toiminta- ja kilpailukalenteria.

Leirin runko-ohjelma:
18.00-18.20 Lämmittely
18.20-18.40 Jalkatyö
18.40-19.00 Pisto/pariharjoittelu
19.00-19.45 Vapaamiekkailu / Teemamiekkailu
19.45-20.00 Loppujumppa
lisäksi: infoa seuran syyskauden toiminta- ja kilpailukalenterista

Seuran kaikille aktiivisille kilpa- ja harrastemiekkailijoille leiri on tärkeä ennen syksyn valmennus- ja kilpailukauden aloitusta. Syksyn kilpamiekkailun valmennusryhmät julkistetaan elokuun lopulla. Tarvittaessa miekkailijat jaetaan samantasoisiin ikä-tasoryhmiin.

Leirin valmentajana ovat Taneli ja Kimmo.

Leirin hinta on 30 euroa/4 iltaa. Leirille voi ilmoittautua myös 2 illaksi, hinta 20 euroa.

Ilmoittautumiset EM-verkkopalvelussa viimeistään ma 12.8:

4 iltaa, www.espoonmiekkailijat.fi/em/tuote/4xstarttileiri/
2 iltaa, www.espoonmiekkailijat.fi/em/tuote/2xstarttileiri/

Reipasta syyskauden 2019 aloitusta!

Seuran yleinen syyskausi kaikille miekkailijoille alkaa maanantaina 19.8. Syyskauden avaustiedote on tulossa...
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
--))--------- Espoon veteraanimiekkailijat Cognacissa!

Espoon Miekkailijoiden yli 40-vuotiaat veteraanit osallistuivat nyt ensimmäistä kertaa seuran historiassa veteraanien kansainvälisiin arvokilpailuihin, Tämän vuoden EM-kilpailuissa, jotka järjestetään 29.5-2.6 Ranskan Cognacissa, osallistui kolme seuran miekkailijaa Suomen 32 miekkailijan joukosta.

Naisten 40-vuotiaiden sarjassa kilpaili Mili Viita, joka selviytyi hienosti jatkoon alkuerästään kahdella voitolla. Kovin kaukana ei hänellä ollut jatkopaikka 128-pudotuskierroksella 64 parhaan joukkoon, sillä Mili hävisi cup-ottelunsa niukasti 10-8 Ranskan Nathalie Navarrolle. Milin loppusijoitus oli 66.

Miesten vastaavassa 40-vuotiaiden sarjassa Julius Parikka joutui taipumaan 256-pudotuskierroksella niukasti 10-9 tappiolla Italian Paolo Salamandraa vastaan.Toinen miesveteraanimme Igor Afanassiev hävisi samoin pudotusottelunsa 256-kierroksella Ranskan Julien Fezardia vastaan osumin 10-4 Juliuksen loppusijoitus oli 138. / 204 ja Igorin 196./204.

Cognacissa nähtiin hienot kamppailut Espoon mies- ja naisveteraaneiltamme, jotka ovat viime vuosina menestyneet veteraanien SM-kilpailuissa ja lähestyneet kansallisen veteraanitason kärkimiekkailijoita! Aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja hyvät sijoitukset ovat antaneet uskoa tälle uudelle yhä laajenevalle aktiivimiekkailijaryhmälle, joka on säännöllisesti alkaneet valmentautumaan myös nuorten kilpamiekkailijoidemme kanssa.Tästä on ollut myös vastaavasti etua nuorille kilpamiekkailijoillemme, jotka kaipaavat kehittyäkseen kovaa henkistä vastusta. Kuten Julius Parikka kommentoi omaa kilpailusuoritustaan: "Olipa kiva kisapäivä kerta kaikkiaan, täytyypä jatkosa ryhtyä harrastamaan säännöllisemmin kisailua.."

Täydelliset Cocnagin EM-kisojen tulokset:
Miehet O40: www.europeanveteranfencing-cognac2019.eu/wp-content/uploads/2019/05/EHV1.pdf
Naiset O40: www.europeanveteranfencing-cognac2019.eu/wp-content/uploads/2019/05/EDV1.pdf
Espoon Miekkailijat
Espoon Miekkailijat
Seuran jäsenten perinteiset miekkailun kevätkauden mestaruuskilpailut pidettiin toukokuun viimeisissä harjoituksissa 27.5 ja 29.5.

Seuran kevätkauden 2019 mestarit
Naisten veteraanisarja: Tuija Repo
Miesten veteraanisarja: Julius Parikka
Miesten sarja: Rufus Panelius
Junioritytöt: Outi Jaakkola
Junioripojat: Joonas Savelainen
Kadetitytöt: Oona Sohlberg
Kadettipojat: Joona Tuominen
Minijunioripojat U13: Renar Viidik
Minijunioritytöt U13: Ella Viita
Minijuniorit U11: Romet Viidik
Minizorrot U9: Joakim Ojanen

Kiitoksia kaikille mestisosallistujille ja mestaruuskilpailujen tarjoilusta vastanneelle Thereselle!

#espooliikkuu #espoonmiekkailijat
Print Friendly, PDF & Email