Mitä kurssin jälkeen?


=>> Lataa pdf-aloitusinfopaketti

1. Mitä kurssin jälkeen – kuinka voin jatkaa miekkailua?

Kurssin käyneenä voit liittyä seuraamme, ja jatkaa miekkailua harrastemiekkailijana tai  kausimiekkailijana. Perhemiekkailulle ja pyörätuolimiekkailulle on varattu myös omat harjoitusvuoronsa. Harraste- ja kausimiekkailijalla on valittavanaan erilaisia harjoitusvuoroja ja heidän sali-valmennus-maksunsa muodostuvat eri tavoin. Jäljempänä on kerrottu tarkemmin näiden pääryhmien väliset erot.

Liittyäksesi seuraamme:

1) täytä jäsenhakemuksesi nettisivultamme ohjeiden mukaan: www.espoonmiekkailijat.fi/jasen ja valitse pääryhmäsi (harrastemiekkailija tai kausimiekkailija)

2) maksa verkkokaupassamme (www.espoonmiekkailijat.fi/shop) nuorten  / aikuisten harrastemiekkailukorttisi tai kausimiekkailijan nuorten / aikuisten sali-valmennusmaksu + jäsenmaksu. Tämän jälkeen voit heti tulla omalle harjoitusvuorollesi miekkailemaan! Maksujen suuruudet on esitetty kohdassa 4.

Harrastemiekkailijaryhmät

Harrastemiekkailijoiden harjoituksissa pääpaino on miekkailun mielekkäässä harrastamisessa riittävillä perustaidoilla ja niiden ylläpitämisessä. Harjoitusmaksu on kertakäyntiin perustuva. Harjoitusvuoro on 9-16 -vuotiailla nuorilla sunnuntaisin klo 16.00-17.30 ja/tai maanantaisin klo 17.00-18.30. Aikuisilla vastaava harrastemiekkailun harjoitusvuoro on sunnuntaisin klo 18.00-19.30.

Miekkailuharjoituksiin voi tulla helposti milloin vain osallistua maksamalla 10 euroa/kerta (nuoret) tai 14 euroa/kerta (aikuiset) harrastemiekkailukortilla, joka käsittää valmentajien ja ohjaajien vetämät harjoitukset, varusteiden käyttöoikeuden, harraste-lisenssivakuutuksen ja seuran jäsenyyden.

Harrastemiekkailukortin hinta on 50 euroa (nuoret) tai 70 euroa (aikuiset), ja se käsittää 5 harjoituskertaa. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Harrastemiekkailukortteja voit ostaa seurasta verkkokauppamme kautta: www.espoonmiekkailijat.fi/harrastekortti . Kun olet maksanut harrastemiekkailukorttimaksusi, saat korttisi seuraavalla kerralla osallistuessasi miekkailuharjoituksiin.

Halutessasi voit vaihtaa kauden aikana kausimiekkailijoiden ryhmiin tai kausimiekkailijoista harrastemiekkailijoihin.

Kausimiekkailijaryhmät

Kausimiekkailijoiden ryhmiä ovat nuorten ryhmät, aikuiset kunto- ja kilpamiekkailijat, valmennusryhmien miekkailijat ja pyörätuolimiekkailijat.

Kausimiekkailijoiden ryhmissä miekkailu on tavoitteellisempaa harrastamista, heillä on valittavissa harjoitusvuoroja  enemmän (mahdollisuus jopa 5 kertaan viikossa ma-su) ja ammattimainen miekkailuvalmennus keskittyy miekkailijan fysiikan ja teknis-taktis-taito-ominaisuuksien säännölliseen kehittämiseen antaen mahdollisuudet myöhemmin pyrkiä myös kilpamiekkailijaryhmiin.

Kausimiekkailijan harjoitusmaksut ovat erilaisia kuin harrastemiekkailijalla: aktiivi-miekkailija maksaa syys- tai kevätlukukauden alussa kauden valmennusmaksun (nuoret 120 euroa, aikuiset 140 euroa). Valmennusmaksun suuruuteen harjoituskertojen lukumäärä ei vaikuta ollenkaan. Jos haluat heti liittyä kausimiekkailijaksi kurssin jälkeen, laskemme erikseen lukukauden osittaisen harjoitusmaksun.

 Yhteenveto seuran ryhmistä, harjoitusvuoroista ja sali-valmennusmaksuista:

* = ensisijaiset valittavissa olevat harjoitusvuorot
* * = seuran avoin, kaikille miekkailijoille tarkoitettu harjoitusvuoro EM-kalenteriin merkittyinä ke-päivinä
* * * = kertamaksu, ennakkoilmoittautuminen ilmoitetuille su-päiville: www.espoonmiekkailijat.fi/perheet

=> LUE LISÄÄ UUDEN JÄSENEN ALOITUSINFOPAKETISTA!

 

 

 

 

 

 

 

 

TERVETULOA MIEKKAILEMAAN!

 

 

ESPOON MIEKKAILIJAT RY

MIEKKAILUSALIN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

MIEKKAILIJOIDEN HYVÄT KÄYTÖSTAVAT

 

1 § Tulen miekkailuharjoituksiin hyvissä ajoin ennen harjoitusten alkamisaikaa. Jos myöhästyn, pyrin mahdollisimman kohteliaasti liittymään muun ryhmän harjoitteluun. Harjoitukset lopetetaan samanaikaisesti.

2 § Tullessani miekkailuharjoituksiin tervehdin kohteliaasti kaikkia muita miekkailijoita ja valmentajia. Ennen harjoitusten alkua ilmoittaudun tarvittaessa harjoitusten valmentajalle, joka kirjaa läsnäoloni harjoituksissa.

3 § Huolehdin hyvin varusteistani ja välineistäni. Tiedän, että puhtaissa vaatteissa on muidenkin mielestä miellyttävämpää harjoitella.

4 § Ottelen rehdisti miekkailusääntöjä noudattaen. En kiroile ja kiukuttele, jos häviän otteluni. Miekkailijat ovat kohteliaita.

5 § Noudatan tarkkaan valmentajien ohjeita ja neuvoja. Voit kysyä neuvoa myös vanhemmilta kokeneemmilta miekkailijoilta.

6 § Vapaamiekkailun aikana yritän otella mahdollisimman monta ottelua. Vaihdan ripeästi varusteet ja välineet ennen vapaamiekkailua.

7 § Harjoitusten jälkeen peseydyn ja vaihdan puhtaat vaatteet ylleni mahdollisimman nopeasti.

8 § Sairaana tai loukkaantuneena en harjoittele. Muista, että sairaana voit tartuttaa muita, jotka haluavat harjoitella ja kilpailla terveenä. Jos sairaus tai kipu jatkuu pitkään ja joudut olemaan poissa harjoituksista, kerron asiasta myös pian valmentajalle.

9 § Seuraan tarkasti salilla ja netistä omaa ryhmääni koskevia tiedotuksia ja kilpailutiedotteita. Ilmoittaudun hyvissä ajoin kilpailuihin ja kirjoitan heti tarpeelliset kilpailutiedot muistiin.

10 § Miekkailijan iloinen ja reipas käytös lisäävät yhteistä mukavuuttamme salilla ja myös salin ulkopuolella.

 Muistathan noudattaa miekkailuseuramme

                 järjestyssääntöjä ja käytöstapoja!

 

Print Friendly, PDF & Email