24.5.2020

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään koronavirustilanteen johdosta ke 10.6.2020 klo 19.00 videoetäyhteydellä. Kevätkokouksen Teams-kokouslinkki lähetetään kokoukseen ilmoittautuneille.  Ilmoittautumiset ja lisätietoja =>.
Koronapandemian johdosta seuran johtokunta on päättänyt, että salimiekkailun kevätkausi on päättynyt maaliskuussa, ja sitä ei jatketa enää kesäkaudella 1.6.2020 jälkeen terveydellisten syiden perusteella. Syyskauden aloitusta varten johtokunta seuraa aktiivisesti kesän aikana koronapandemiatilantesta annettuja viranomaisohjeita ja suosituksia, minkä jälkeen tehdään päätös ohjeistuksineen salimiekkailun syyskauden aloittamisesta elo-syyskuussa.

Seuran jäseniä pyydetään tyhjentämään kesäkauden ajaksi miekkailusalin varustekaappinsa 1.-10.6.2020 välisenä aikana. Tuulimäen miekkailusalin aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Toivomme jäsentemme noudattavan viranomaisten ohjeita  koronavirusepidemiasta.Lisätietoja seuran miekkailusta toiminnanjohtaja Kimmo Puraselta.
Kari Lehtinen
puheenjohtaja
Kaisa Thodén
varapuheenjohtaja

 

 

 

 

 

 

Koronapandemian aikana seuran digitaalista EM-Sport -etävalmennusjärjestelmää on suunniteltu, toteutettu ja testattu osalla kilpamiekkailijoistamme. Hankkeen tuloksena tarjotaan nyt kaikille eri-ikäisille ja -tasoisille seuramme jäsenille maksutonta mahdollisuutta osallistua henkilökohtaiseen etävalmennukseen ja kesän oheisharjoittelun suunnittelua varten 1.6- 15.6.2020 välisenä aikana. Lisätietoja ohjeineen tulossa lähiaikoina EM-Sport -järjestelmään (www.emsport.espoonmiekkailijat.fi ). Muistathan kuitenkin rekisteröityä henkilökohtaisesti EM-Sporttiin, tarvittaessa ota yhteyttä Kimmo Puraseen!

Miekkailu on pistämätön urheilulaji!

    • Jos olet urheiluhenkinen ja pidät rehdistä kamppailemisesta, tule miekkailemaan seuraamme!
  • Jos etsit hauskaa ja monipuolista urheilulajia harrastuksena, kuntoilumuotona tai sinulla on vahva kilpailuvietti päästä huippu-urheilijaksi aina olympiatasolle asti, tule miekkailemaan seuraamme!
  • Ikä ei ole miekkailussa mikään este! Miekkailijamme ovat 5-8 vuotiaista mikro- ja minizorroista aina yli 60-vuotiaisiin veteraaneihin.
  • Myös perheet ja pyörätuolimiekkailijat ovat erittäin tervetulleita!

Espoon Miekkailijat ry on Tapiolan Tuulimäen urheiluhallilla (väestösuojassa) toimiva menestyksellinen espoolainen kalpamiekkailuseura, joka on perustettu vuonna 1982.  Seuran toiminta on keskittynyt tasokkaan miekkailuopetuksen ja -valmennuksen järjestämiseen lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille. Lisäksi säännöllinen toimintamme käsittää miekkailua monikulttuurisille ryhmille, soveltavan liikunnan ryhmille ja pyörätuolimiekkailua.

Järjestämme säännöllisesti keväällä ja syksyllä edullisia Miekkailija-tutustumiskursseja, joiden jälkeen pääset heti kokeilemaan miekkailua oikeilla miekkailuvarusteilla. Tai tule ja osallistu vaikka maksuttomiin kokeilukertoihimme!

Print Friendly, PDF & Email