Pääkaupunkiseudun yhä vaikeammaksi kehittyneen koronatilanteen takia seuramme kaikki normaalit saliharjoitukset (lapset, nuoret ja aikuiset) on perutettu 1.3-28.3.2021. 
Poikkeuksen tekevät vain kevään ja kesän miekkailun arvokilpailuihin valmistautuvat miekkailijat, jotka saavat jatkaa harjoitteluaan erityisehdoin. Arvokilpailu-ryhmä pyritään vahvistamaan pe 5.3 mennessä, ja poikkeusluvan saaneet miekkailijat julkistetaan mahdollisimman pian tiedon saatuamme.
PYSYTÄÄN TERVEINÄ – PIDETÄÄN VASTUULLISESTI HUOLTA ITSESTÄMME JA TOISISTAMME!

Miekkailu on pistämätön urheilulaji!

    • Jos olet urheiluhenkinen ja pidät rehdistä kamppailemisesta, tule miekkailemaan seuraamme!
  • Jos etsit hauskaa ja monipuolista urheilulajia harrastuksena, kuntoilumuotona tai sinulla on vahva kilpailuvietti päästä huippu-urheilijaksi aina olympiatasolle asti, tule miekkailemaan seuraamme!
  • Ikä ei ole miekkailussa mikään este! Miekkailijamme ovat 5-8 vuotiaista mikro- ja minizorroista aina yli 60-vuotiaisiin veteraaneihin.
  • Myös perheet ja pyörätuolimiekkailijat ovat erittäin tervetulleita!

Espoon Miekkailijat ry on Tapiolan Tuulimäen urheiluhallilla (väestösuojassa) toimiva menestyksellinen espoolainen kalpamiekkailuseura, joka on perustettu vuonna 1982.  Seuran toiminta on keskittynyt tasokkaan miekkailuopetuksen ja -valmennuksen järjestämiseen lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille. Lisäksi säännöllinen toimintamme käsittää miekkailua monikulttuurisille ryhmille, soveltavan liikunnan ryhmille ja pyörätuolimiekkailua.

Seuralle on vuonna 2019 myönnetty Tähtiseura-tunnusmerkki, joka on Miekkailu ja 5-otteluliiton, aluejärjestön ESLU:n ja Olympiakomitean tunnustus laadukkaasta seuratoiminnasta. Seura täyttää tällöin Tähtiseura-ohjelmassa täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta.

Järjestämme säännöllisesti keväällä ja syksyllä edullisia Miekkailija-tutustumiskursseja, joiden jälkeen pääset heti kokeilemaan miekkailua oikeilla miekkailuvarusteilla. Tai tule ja osallistu vaikka maksuttomiin kokeilukertoihimme!

 


 

Espoon Miekkailijat Instagrammissa (@espoonmiekkailijat)

Print Friendly, PDF & Email